Duitse ministerie van Gezondheidszaken geeft toe: geen bewijzen voor het nut van de Covid-vaccinatie

Datum:
 • vrijdag 11 augustus 2023
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  


  Duitse ministerie van Gezondheidszaken geeft toe: geen bewijzen voor het nut van de Covid-vaccinatie

  door: Thomas Oysmüller – Vertaling: E.J. Bron)

  Er bestaan geen bewijzen dat gevaccineerden zich minder vaak met Covid besmetten of er beter tegen beschermd zijn. Dat heeft het Duitse ministerie van Gezondheidszaken nu bevestigd.

  Kunt u het zich nog herinneren? DE WHO beweert dat de mRNA-behandeling alleen al in Europa een miljoen levens gered zou hebben. De melding van de WHO werd vanzelfsprekend bij alle concernmedia prominent geplaatst. Waarover ze niet zullen berichten: vorige week vrijdag heeft de Duitse regering bedeesd toegegeven er geen bewijzen voor te hebben dat de vaccinatie nut voor de gezondheid had.

  Dat bleek uit een vraag van de AfD-parlementariër Roger Beckamp aan de Duitse regering. De vraag werd beantwoord door de staatssecretaris van Gezondheidszaken Edgar Franke – en wel uitermate kort: “Nee”, schrijft Franke op de vraag van Beckamp naar de data waarnaar de oppositieparlementariër gevraagd had, “die zijn er niet”.

  Geen data bij minister Lauterbach (foto). Waarom ook? Hier de bron.

  Er bestaan, aldus Beckamp in zijn conclusie, dus geen onderzoeken “die bewijzen dat de ´BionTech-Pfizer´-substantie de gezondheid verbetert”. Bij de Duitse regering zouden deze data “niet bekend” zijn, omdat ze gewoon “niet bestaan”.

  De econoom Max Otte trekt de duidelijke en treffende conclusie: “De Duitse regering bevestigt tegenover Roger Beckamp, parlementariër van de AfD, dat zij niet in het bezit is van data die bewijzen dat gevaccineerden minder besmet zouden raken aan Covid dan ongevaccineerden (iets ingewikkelder geformuleerd, maar daar komt het wel op neer).”

  Want wanneer gevaccineerden zichzelf minder vaak met Covid zouden besmetten, dan zou er ook een “verbetering van de gezondheid” zijn, die bewezen zou kunnen worden. Blijkbaar zijn er ook geen data die bewijzen dat gevaccineerden minder vaak door een zogenaamd “zwaar verloop” worden getroffen.

  In werkelijkheid bestaat er een groot aantal wetenschappelijke aanwijzingen dat men zich met de “vaccinatie” gemakkelijker besmet dan wanneer men ongevaccineerd is. Dat kun je hier bijvoorbeeld lezen.

  Het is nog een bewijs dat de Duitse regering haar politiek op onwetenschappelijke voet bedreven heeft. Desondanks wordt de toelating voor de mRNA-stof door de EMA (Europees Geneesmiddelenbureau) nog steeds gehandhaafd. In werkelijkheid begint er langzaam weer een nieuwe campagne voor de opfrissing. De eerste media, vooral in de Anglo-Amerikaanse regio, berichten al over een nieuwe Covid-golf.

  Over de bekentenis van de Duitse regering berichten ze niet, en al helemaal niet de “Tagesschau”. En zoals velen helaas weten: wat niet in de “Tagesschau” komt, bestaat voor de meeste Duitsers niet.

  Bron:
  tkp.at
  Door: Thomas Oysmüller

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten