Dr. Ryan Cole: “De autoriteiten wisten dat de vaccins kanker veroorzaakten”

Datum:
 • zaterdag 5 augustus 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • De zogeheten turbokanker na het C19-vaccin wordt door het establishment nog steeds niet erkend als een problematische bijwerking van de experimentele gentherapieserums, hoewel het al lang een bron van grote zorg is onder deskundigen.  5-8-2023


  In een explosief artikel heeft de “EpochTimes” onlangs experts uit de VS aan het woord gelaten: Zij zijn ervan overtuigd dat de autoriteiten al lange tijd weten dat de preparaten, die ondanks het ontbreken van bijbehorende veiligheidsstudies met alle macht aan de mensen werden opgedrongen, kanker kunnen veroorzaken, schrijft Report24.

  Wat er gebeurt, is dat bij deze gekende kankers, de groeipatronen en hun gedrag volledig ongewoon zijn… “Turbokanker” is iets dat er eerst niet was en nu plotseling overal is,” waarschuwde patholoog Dr. Ryan Cole in een interview met EpochTV. Hij merkte een aanvankelijke stijging van dergelijke gevallen kort nadat de vaccinatiecampagnes begonnen. Aangezien er ook steeds meer gevallen van kanker voorkomen bij jonge patiënten, waar screening niet gebruikelijk is, denkt hij dat dit niet te wijten kan zijn aan uitgestelde screenings.

  Er zijn enkele onderzoeken en meldingen van plotseling optredende kankers na covid vaccinatie. Het meest recentelijk heeft een onderzoek bij muizen voor opschudding gezorgd waarbij zich een snel ontwikkelend kwaadaardig lymfoom voordeed – maar er zijn al zeer vergelijkbare gevallen bij mensen beschreven. Explosief: deskundigen zijn ervan overtuigd dat de autoriteiten in de VS al lange tijd weten dat de experimentele gentherapieserums kanker kunnen veroorzaken. Specifieke studies naar kankerverwekkendheid werden niet uitgevoerd en men wist dat de “vaccins” hoe dan ook op de markt zouden worden gegooid, maar nadat de vaccinatiecampagnes begonnen, stapelden zich ook in het VAERS-systeem al snel steeds meer meldingen van kanker op.

  CDC-analyses van meldingen van ongewenste bijwerkingen van 14 december 2020 tot 29 juli 2022 leverden veiligheidssignalen op voor colorectale kanker, uitgezaaide borstkanker, uitzaaiingen naar de lever, botten, centraal zenuwstelsel, lymfeklieren en borst, chronische lymfocytaire leukemie, B-cel lymfoom en folliculair lymfoom. De analyses werden alleen gepubliceerd dankzij een Freedom of Information Act-verzoek. Vergelijkende analyses van gentherapieserums door David Wiseman, een wetenschapper in farmaceutica en pathologie, brachten ook duidelijke veiligheidssignalen voor kanker aan het licht. Wiseman is ervan overtuigd: de autoriteiten wisten het – maar ze reageerden niet.

  “Overheidsinstanties wisten dat er kanker zou ontstaan door deze vaccinaties en ze probeerden het in de doofpot te stoppen, maar de gegevens lekten uit,” concludeert ook Dr. Ryan Cole op basis van de beschikbare gegevens. Deze beschuldiging is ongetwijfeld ernstig, want de experimentele gentherapieserums zijn vandaag de dag nog steeds op de markt en worden gepromoot door politici en de mainstream media, vooral in het Westen. Bovendien zijn verschillende andere bijwerkingen van de grotendeels ineffectieve injecties al lang bekend, wat het establishment er niet van weerhoudt om steeds nieuwe vaccinatiecampagnes te plannen.

  Als regeringen over de hele wereld transparant zouden zijn, zouden niet alleen schadelijke vaccinaties tot het verleden behoren, maar zouden de mechanismen achter zogenaamde turbokankers ook veel gemakkelijker te onderzoeken zijn – en zouden de getroffenen beter geholpen kunnen worden. Want volgens deskundigen worden bestaande kankertherapieën vaak als ineffectief beschouwd. Zo vertelde oncoloog Dr. William Makis aan de EpochTimes: “Ik geloof dat het dringend nodig is om de onderliggende mechanismen van turbokanker te identificeren, omdat oncologen de patiënten die aan turbokanker lijden momenteel niets te bieden hebben en conventionele kankerbehandelingen minimale of geen voordelen bieden.” Blijkbaar geven regeringen niet om de slachtoffers van hun beleid – er is geen andere manier om de volledige onwetendheid over ernstige en niet zelden fatale vaccinschade te verklaren. Een herwaardering van deze misdaden zal afgedwongen moeten worden door deskundigen en niet in de laatste plaats door de bevolking.


  Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram


  0 reacties :

  Een reactie posten