Digital Services Act (DSA)

Datum:
 • woensdag 30 augustus 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Er is al veel over geschreven, maar toch vind ik het belangrijk om nog even wat opmerkelijke kenmerken te duiden.
  Digital Services Act (DSA)


  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  Waar democratie verandert naar dictatoriale terreur worden namelijk als eerste rechten ontnomen en dwang, intimidatie, bedreiging, geweld en sancties ingezet. Ook politieke partijen en omroepen worden dan verboden en de leiders opgepakt en opgesloten. Van de meesten hoort u nooit meer iets. Karl Marx deed dit, Adolf Hitler deed dit, Pol Pot had daar een eigen ‘veldje’ voor, Saddam Hussein had er een gespecialiseerd team voor, Erdoğan deed dit en uiteraard was dit eveneens van de criminele NWO – door het Nazi-bolwerk WEF ‘geadviseerd’ – te verwachten.

  Talloze voorbeelden van de afgelopen jaren bevestigen deze totalitaire omslag inmiddels in de gehele wereld. Aangestuurd door de ‘gebruikelijke verdachten’/bewezen daders: de VN, WHO, NAVO en de uitermate misdadige/corrupte EU! De paniek en de angst dat zij dit gaan verliezen (en dat gaat snel!) slaat hen steeds heftiger om het hart en derhalve slaan zij steeds wilder om zich heen. De reeds lang verwachte (complottheorie…?) en inmiddels ingezette ‘nieuwe stap’ in deze dictatoriale terreur is dan ook de digitale censuur die middels de DSA – en de zeer bereidwillig volgzame tech-bedrijven – wordt opgelegd.

  De logica achter DSA…?

  Dit mag klaarblijkelijk WÈL… Kabinetten ‘penetreren’ en daar gemakkelijk manipuleerbare trekpoppen plaatsen die het fascisme opnieuw (onder vrolijke kleurtjes en een andere naam) implementeren. Gewetenloze psychopaten (Frau Merkel, Macron, Trudeau, Rutte, Kaag etc.) in regeringen plaatsen die uitsluitend de wil van de Marxzi- (vermenging van Marxisme en Nazisme) poppenspeler uitvoeren en de bevolking – die zij zogenaamd ‘vertegenwoordigen’ – totaal negeren. De betreffende poppenspeler is – net als het Marxisme en Nazisme – van geboorte eveneens Duits…

  Keihard liegen over de zogenaamd ‘hoge’ CFR (Case Fatality Rate) en de IFR (Infection Fatality Rate) cijfers van een normaal verkoudheidsvirus/vertaald naar begrijpelijk Nederlands: desinformatie verspreiden over het aantal besmettingen en doden. Liegen over de zogenaamd geweldige (!) werkzaamheid van de ‘heilzame’ prikjes. Liegen over de werking van de ‘maatregelen’ . Besmettingen ‘vaststellen’ met een daarvoor niet ontwikkeld – maar WÈL daarvoor vals aangepaste – en derhalve frauduleuze (PCR) test. Een doodsoorzaak (!) vaststellen middels een stokje in de neus. Zeggen dat u het virus niet meer kunt krijgen als u geïnjecteerd bent, maar u daarvoor wèl ZES (!) boosters nodig heeft èn het hele circus gewoon weer opnieuw opgetuigd wordt… Keihard blijven liegen over de veiligheid van de prikjes. Prikschade en ‘vaccinatie’-doden tot op de dag van vandaag blijven negeren en zelfs ontkennen. Cijfers aangaande Covid-19, het zogenaamd ‘extreem’ veranderende klimaat en stemrondes wereldwijd vervalsen. Sowieso de cijfers – als dit het doel dient – vervalsen, ZWAAR (!) overdrijven, ‘aanpassen’ èn tevens tussentijds de methodes aanpassen.

  Intimidatie en geweld toepassen tegen critici. Buitensporig geweld toepassen tegen weerloze demonstranten. Influencers betalen. Artsen betalen. Artsen die mensenlevens willen redden, demoniseren en als kwakzalvers wegzetten. Bewezen werkzame medicatie verbieden. Mensen uitsluiten. Meningen van critici censureren. Mensen tegen elkaar opzetten. Gevraagde informatie achter blijven houden. Gevraagde informatie weigeren te geven. Gevraagde informatie zwart lakken. Kritische vragen en informatie op basis van bewijs (peer-reviewed onderzoeken) afdoen als complottheorieën of ‘opruien’. Aansturen op een gewapend conflict. Ophitsen tot escalatie en oorlogvoering. Wapens leveren om miljoenen jonge mensen te doden. Actief aansturen op een Derde Wereldoorlog. De zogenaamde ‘natuurbranden’ georganiseerd laten aansteken. Dagelijks zogenaamd ‘extreem weer’ in de rest van de wereld benadrukken, terwijl de lokale bevolking zèlf zegt dat dit altijd al zo was en het dáár helemaal geen onderwerp van gesprek is. Vlees en alcohol aanduiden als de belangrijkste oorzaken voor *kanker en hartkwalen, maar wereldwijd peer-reviewed onderzoeken en diagnoses dat turbo-*kanker door de ‘prikjes’ wordt veroorzaakt keihard blijven ontkennen. Wereldwijd peer-reviewed onderzoeken naar hersen- en hartinfarcten/schade, veroorzaakt door de ‘prikjes’, blijven ontkennen. Peer-reviewed onderzoeken naar het ontstaan en escaleren van auto-immuun ziektes, veroorzaakt door de ‘prikjes’, blijven ontkennen. Geheime – Stasi/Gestapo-waardige – diensten (NCTV, AIVD, MIVD, LIEC, RIEC) tegen de bevolking inzetten om hun misdadige/fascistische baasjes te beschermen. **Burgermeesters (!) die ú, vóór 2030!, uw vlees, auto en persoonlijke bezittingen laten afpakken…

  Dit mag NIET… Een eigen mening hebben en die publiekelijk uiten (want uw persoonlijke mening (!) is klaarblijkelijk ineens ‘desinformatie’ geworden…). De misdadigers: NWO: VN, WHO, NAVO, EU, WEF en hun uitvoerders bij naam en toenaam durven noemen. Hun activiteiten die zij zèlf openlijk en ‘trots’ propaganderen, benoemen. De waarheid spreken als dit tegen het/de overheidsverhaaltje/leugens ingaat. Absurd!

  Conclusie:

  De digitale ‘service’ act heeft niets met service te maken, maar alles met een act. Zij doen dit, zeggen zij, om de mensen in te bescherming te nemen tegen ‘desinformatie’, maar de enige reden daarvan is natuurlijk om de misdadigers – de NWO, de EU en het WEF ZÍJN (!) criminele organisaties (gelijkwaardig de Amerikaanse maffia) – zèlf te beschermen. En natuurlijk moet de nog altijd slapende gutmenschen ‘beschermd’ worden, die nog steeds niet zien wat er zich daadwerkelijk afspeelt en waar zij daadwerkelijk in meegezogen/voor ingespannen worden. Een mainstream media ‘wetenschapper’ weet nu zelfs te vertellen dat de wappies allemaal gehersenspoeld zijn… Hahaha! Dus helder redenerende mensen die WÈL zèlf nadenken zijn nu gehersenspoeld… maar de met angst en schuldgevoel geïntimideerde zombies die willoos en hersenloos doen/uitvoeren wat de misdadigers (tegen de natuur, de dieren, de mensheid en de menselijkheid) zeggen dat zij moeten doen, zijn nu ineens de ‘helder denkende’ mensen met ‘gezond verstand’…? Klaarblijkelijk kan het tòch elke dag nòg dommer en zijn er klaarblijkelijk nog steeds mensen die het nog altijd niet doorhebben… Slaap zacht… maar hoe zal het uiteindelijke ontwaken zijn…? Alhoewel: de meesten zullen waarschijnlijk nooit ontwaken. Zij worden elke dag weer door de NOS en NPO in coma gehouden (en dat geheel vrijwillig, want zij zetten hun hersenspoel-programma’s elke dag opnieuw zelf weer aan)

  Maar het is NIET zo dat de grootste angsthazen, de domste figuren of de hardste (na)schreeuwers (!) daarmee automatisch ‘het gelijk’ aan hun kant hebben. Een voorbeeld: zoals ik al vaker heb geschreven: sinds begin negentiger jaren schreeuwen angstzaai-partijen als GroenLinks al dat de zeespiegel extreem gaat stijgen… Maar wanneer dan?! We zouden tegen het jaar 2000 – toentertijd al ‘over tien jaar’ en klaarblijkelijk een geliefd tijdsbestek qua angst-genot ‘voorspellingen’ – in Nederland namelijk al TIEN meter (daar is die tien weer) onder water staan… De ZES (!)meetstation langs de Nederlandse kust METEN (!) echter geen enkele ‘extreme’ stijging en registreren dat er in een eeuw (!) tij slechts 1,6 cm waterstijging is geweest. En dat komt dan voornamelijk óók nog omdat de ondergrond inklinkt in plaats van dat het water stijgt. Laat staan een plotselinge ‘extreme’ waterspiegel stijging waar de klimaat-extremisten ons bang mee willen maken en waar de angsthazen en DOMBO’s van GroenLinks, NSDAP66, Instinction Rebellion en nu ook de gluiperds van VOLT nog steeds in blijven hangen. Het Stockholm syndroom heet zoiets…

  En dan nog iets mensen: **Burgermeesters (!) die ú, vóór 2030!, uw vlees, auto en persoonlijke bezittingen willen laten afpakken…Laten wij dat door deze Nazi-slaafse ‘burger’meesters’ gebeuren…?! Zij leggen klaarblijkelijk het begrip burger-meester honderdtachtig graden omgedraaid uit? Zij zijn geen meester over de burger! Nu niet, dan niet, NOOIT niet! Vecht terug mensen! Laat deze gehersenspoelde meelopers en daarmee mededaders in/van het nieuwe fascistische tijdperk (vierde rijk) NIET úw leven ontregelen en vernietigen. Ontregel en vernietig hùn leven! Laat u niet tot slaaf maken, laat u niet afpersen (boetes). Doe niet meer mee en pak ze op. Aan de schandpaal met deze volksverraders! Drenken in een dikke laag pek, optuigen met veren en afvoeren die ‘Globalistisch’-gehersenspoelde sekte.

  Door:
  Drs. E.N. Schilder
  (voor www.ejbron.wordpress.com)
  0 reacties :

  Een reactie posten