De kogel is door de kerk: in Nederland is zojuist een unieke procedure gestart

Datum:
 • vrijdag 4 augustus 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • ...... 17 gedagvaarde partijen te betekenen, waaronder Jaap van Dissel, Marion Koopmans, demissionair premier Rutte, demissionair ministers Kaag, De Jonge, Hoekstra en Kuipers, en Diederik Gommers.


  Robin de Boer 4-8-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:50

  Achter de schermen hebben advocaten een bodemprocedure tegen vele kopstukken van de overheid en aan de overheid gelieerde instellingen voorbereid vanwege de schade die de coronavaccins veroorzaken.

  De kogel is door de kerk. Op 14 juli zijn door het hele land deurwaarders op pad gegaan om de dagvaardingen aan de 17 gedagvaarde partijen te betekenen, waaronder Jaap van Dissel, Marion Koopmans, demissionair premier Rutte, demissionair ministers Kaag, De Jonge, Hoekstra en Kuipers, en Diederik Gommers.

  Met het uitbrengen van de dagvaarding is het startschot gegeven voor het vaderlandslievende volk van Nederland om het corrupte Covid-19: The Great Reset-project en alle personen die daaraan zijn verbonden, te ontmaskeren, schrijft stichting Recht Oprecht in haar nieuwsbrief.

  Unieke procedure

  “De bodemprocedure is hierdoor formeel gestart. Dit betekent dat de gedaagde partijen zich middels een advocaat moeten melden bij de rechtbank in Leeuwarden.”

  Sinds het bestaan van onze huidige maatschappij zijn nog nooit de gehele Staat der Nederlanden als een orgaan, de minister-president en andere belangrijke ministers tegelijk in een bodemprocedure gedagvaard op grond van het plegen van zeer ernstige onrechtmatige daden jegens eisers en het gehele Nederlandse volk, aldus de stichting.

  Corrupte toestand

  “Nu er sprake is van een unieke civielrechtelijke bodemprocedure […] zullen natuurlijk alle kranten en journaaluitzendingen in Nederland en daarbuiten dit grote nieuws onder de aandacht van het Nederlandse volk brengen… Vreemd genoeg houden de reguliere media en zelfs de door het volk betaalde NOS hun kaken stijf op elkaar.”

  Recht Oprecht heeft alle bekende nieuwsmedia informatie gestuurd met betrekking tot de dagvaarding. Zij doen er geen enkele mededeling over. “Dit alleen al geeft de corrupte toestand aan van de instituties in ons land.”

  Groot voordeel

  Deze toestand heeft volgens de stichting een groot voordeel in petto: het frauduleuze en corrumperende Covid-19: The Great Reset-project heeft heel veel oprechte Nederlanders bewust gemaakt van de huidige toestand in de wereld en heel veel andere oprechte Nederlanders in een staat van bewustwording gebracht, waardoor zij inzien dat er het één en ander in ons land echt niet klopt.

  De rechtbank zal nu alle voorgelegde feiten ‘tot op de bodem’ moeten lezen en wegen. “Daarbij wordt de kern van het corrupte Covid-19: The Great Reset-project blootgelegd en worden de uitvoerders daarvan rechtstreeks aangesproken voor de immens grote schade die zij het Nederlandse volk hebben toegebracht.”

  NineForNews.nl

  0 reacties :

  Een reactie posten