Armoede woede,

Datum:
 • zaterdag 26 augustus 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • 1 miljoen mensen onder de armoedegrens en ruim 300.000 miljonairs: zum kotzen!


  Rients Hofstra  26-08-2023


  Wat zijn er een hoop redenen om je te schamen Nederlander te zijn. We noemen ons land -in tegenstelling tot alles wat eerlijk en rechtvaardig is- een welvarende democratische rechtsstaat.
  Waar de groei van het aantal voedselbanken gelijke tred houdt met de aanwas van de hoeveelheid miljonairs, moeten we helaas constateren dat het volk (de massa tussen niets en veel te veel) dit nieuws tot zich neemt en stoïcijns op de luie reet blijft zitten.

  Dankzij deze deemoedigheid kan het schurkendeel dat nu nog over is in Den Haag haar satanische gang gaan. Ene Frans Timmermans wordt met zijn ruime 3 ton per jaar en een riante wachtgeldregeling als een verlosser op het schild gehesen. Zijn we eindelijk verlost van een groot aantal kiezersbedriegers als Rutte, Kaag, Hoekstra, De Jonge, Bergkamp en nog een legertje partijgetrouwe stemslaven, krijgen we de vermogende volle Frans. Wat een gotspe!

  Hoe kan het murw geramde volk dit allemaal accepteren? Precies, omdat het murw geïndoctrineerd is én het nog te goed heeft. En niet te vergeten: dommer dan oliedom, omdat ze nadenken i.p.v. zelf te willen denken.
  Gewoon blijven naleuteren dat we de wereld redden door met 25 miljard te smijten, waardoor de aarde wellicht 0,000036 graad minder opwarmt! Maar daarnaast ook nog stompzinnig jaknikken als een stelletje leeghoofdige 66’ers en aangebrande GL’ers zonder enige kennis van zaken -en niet onbelangrijk- ook nog zonder wetenschappelijke onderbouwing, 35 miljard extra de Hofvijver in willen kieperen om de hoeveelheid CO2 te reduceren.

  Komt die blaag van een Kaag (je weet wel, dat geval dat onze staatskas onder haar hoede heeft, maar het verschil tussen een euro en een gulden nog steeds niet kent) ons met droge emotieloze ogen (kenmerk van een psychopaat!) vertellen, dat we afstevenen op een begrotingstekort. Ja, de politieke pokken, als je liefde voor Klaus Schwab heftiger is dan de zorg voor het Nederlandse volk. 60 miljard naar klimaatproblemen die er niet zijn, kijk maar naar elk buitenland. Nergens elders zijn zulke balkende nitwits aan de macht.

  Het buitenland doet niet aan CO2 en stikstof-ellende, de benzine is er veel goedkoper, net als het Nederlandse gas daar. Toen we Groningen nog leegplunderden betaalden Duitsers minder voor het gas dan wij hier. Het Bill Gates bedrijf Picnic maakt reclame dat ze merkartikelen uit Duitsland halen om hier met korting t.o.v. de grootgruttersprijzen aan te bieden. Woningen in de ons omringende landen zijn significant goedkoper. Daar is domweg geen woningnood! De dierenarts en de tandarts werken in Frankrijk uitstekend, maar wel veel goedkoper. En zo kan ik nog tijden doorgaan.

  Maar dan even terug naar het huilverhaal van Kaag dat de bodem van de schatkist al zichtbaar is, terwijl het leger armoedegezinnen alleen maar aanzwelt en de stinkers stinkender worden. Het is zo godsgruwelijk eenvoudig om dat op te lossen, daar hoef je niet eens voor doorgeleerd te hebben.
  Trek eerst die 60 miljard van de milieu-hysterieplank en plaats het terug in de staatskas. (uitgaande van 7 miljoen huishoudens spreken we wel over ruim € 8.500 per gezin)

  Daarnaast zou de kliek rond Lex de Laatste ontmanteld moeten worden. Die familie is om 3 redenen toe aan een drastische ontmaskering. 1: Er is geen enkele “Oranje” noch van Oranje, noch van de Nassaus met Willem de Zwijger als stamvader. 2: Er is nog nooit een Oranje democratisch tot staatshoofd gekozen. Het Middeleeuwse 1e geboorterecht geldt nog steeds en 3: Veel van hun vermogen is bijeen geschraapt in de tijd van de WIC en VOC, als aandeelhouders van de uitbuiters, slavenhandelaars en vervoerders van slaven en goederen.

  Als die snurkers in de Tweede Kamer iets van de grondwet hadden geweten, dan waren we nu niet in oorlog met Rusland. Door neutraal te blijven hadden we miljarden in de schatkist kunnen houden. Hadden de Haagse sluimerende jaknikkers even de geschiedenis nageplozen, was de Oekraïense elite in een ander daglicht verschenen, net als de NAVO-top.

  Vervolgens zou de hoogste belastingschijf terug moeten naar 72% (wat het ooit was en ook toen verlieten de miljonairs ons land niet), wellicht zelfs naar 75%. Dat roomt de rijkdom iets af, zeker als zowel de vermogens- als ook de erfbelasting worden opgetrokken.
  Dan kan de belastingvrije voet voor de laagste schijf fors worden verhoogd, waardoor de harde werkers aan de onderkant van de maatschappij veel meer overhouden. Als die vrije voet aanmerkelijk wordt verhoogd, kunnen alle sociale toeslagen en subsidies worden afgeschaft. (nooit meer een toeslagenaffaire!) In dat geval kunnen heel veel, echt heel veel ambtenaren wat anders, echt iets nuttigs gaan doen. Als dan ook de kinderbijslag en verkeersboetes inkomensafhankelijk worden, zoals nog steeds de aftrekbaarheid van de hypotheekrente het geval is, dan gaat het geld in de schatkist tegen de plinten klotsen, is er geen armoede meer en kan Nederland als redelijk beschaafde natie rond de zon cirkelen. Zouden het onderwijs en de zorg weer kunnen stralen.

  Het is niet zo moeilijk, maar dan moeten we wel eerst van de partijelites en Haagse regentenkliek af. Want geloof maar niet dat volle Frans als salonsocialist afstand neemt van de machtsautomatismen en ge(mis)bruiken van Rutte, Kaag en alle voorgangers aldaar. Zolang alle partijen nog steeds en straks ook Pieter Omtzigt willen functioneren binnen het huidige kiezersbedriegende particratische systeem, zal de bodem van de schatkist zichtbaar blijven, zal het leger armoedigen aanzwellen en de vermogenden rijker worden.

  Verwacht niets van Caroline van der Plas en ook echt niets van Pieter Omtzigt, zolang ze blind blijven voor het AS-systeem. Het revolutionaire AS-systeem dat wel goed is voor alle 18 miljoen binnenlandse inwoners. Ik heb het hen diverse keren aangeboden en niet alleen die twee. Ze reageren zelfs niet eens. Over arrogante machtswellustelingen gesproken. Bah!

  Nederland mag dan welvarend heten, dat geldt helaas lang niet voor alle mensen. Een democratie zijn we bij lange na niet (kan helemaal niets democratisch binnen onze politiek bedenken) en een rechtsstaat zonder onafhankelijke Trias Politica en het ontbreken van een Constitutioneel Hof al helemaal niet!

  De benaming ‘onrechtvaardige bananenmonarchie’ past ons land helaas wel.
  Maar massaal volop gaan voor het nieuwe AS-systeem kan zelfs worden gerealiseerd met de luie reet vastplakkend op de doorgezakte bank.

  Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

     Rients HofstraPluchen Revolutie  0 reacties :

  Een reactie posten