Plotseling en onverwacht: 31-jarige sterft enkele maanden na Corona-vaccinatie – “omwille van het reizen”

Datum:
 • woensdag 19 juli 2023
 • in
 • Categorie:
 • Vandaag heb ik me laten vaccineren tegen mijn persoonlijke verlangens voor mijn lichaam in, alleen maar om iets te kunnen doen wat absoluut noodzakelijk is voor mijn geestelijke gezondheid en welzijn, namelijk reizen. Fucking shit.”

  19-7-2023


  Dit zijn de woorden die de jonge Amerikaanse Callie Driskill op Facebook postte, samen met een selfie, na haar vaccinatie op 23 november 2021. Een paar maanden later sterft ze. Plotseling en onverwachts, bericht Edith Brötzner.

  Callie Driskill werd slechts 31 jaar oud. Op 11 juli 2023, slechts een paar dagen na haar laatste Facebook-berichten, komt er abrupt een einde aan het leven van de vrolijke, levenslustige Amerikaanse. Ze laat een negenjarige dochter achter en haar man, met wie ze pas in maart 2023 trouwde. Merkwaardig: in juli 2021 staat er op haar Facebook-profielfoto nog steeds “Ik heb vandaag de overheidspropaganda genegeerd”. Een houding die de gezondheid op vele manieren zeker ten goede komt. Een half jaar later laat ze zich vaccineren om weer te mogen reizen. Slechts een paar maanden later overlijdt de 31-jarige geheel onverwacht. Haar man Neil Driskill documenteerde haar tragische dood.

  Wantrouwen tegen Big Pharma

  Uit Callie’s opmerkingen onder het bericht over haar onvrijwillige vaccinatie blijkt ook duidelijk dat ze meer dan sceptisch was over de Covid-vaccinatie. In reactie op de opmerking van een Facebookvriendin, “Dank je wel Callie voor het beschermen van jezelf en de mensen om je heen!!! Ik ben trots op je!” reageerde ze:

  “Ik draag 90% van de tijd een masker. Ik zou me niet verplicht moeten voelen om een vaccin te halen om te kunnen reizen. Dat is echt mijn enige reden. Juist jij zou moeten begrijpen dat ik Big Pharma wantrouw. Griepprikken zijn een lachertje en de Covid-vaccins ook. Ik heb 6 jaar lang toegekeken hoe mijn moeder leed. Er is nog steeds geen genezing voor kanker en ze kunnen een “niet-goedgekeurd” vaccin uitrollen en bij mensen inspuiten alsof er geen morgen is. Waar het op neerkomt is dat ik nooit iets zou moeten doen wat ik niet wil. Hopelijk kunnen we het erover eens worden dat we het oneens zijn, want ik ben behoorlijk teleurgesteld in mezelf dat ik dit heb laten gebeuren.”

  Callie Driskill is verre van een alleenstaand geval. Sinds de lancering van de vaccinatiepropaganda neemt het aantal plotselinge sterfgevallen zienderogen toe. En zelfs als er pogingen worden gedaan om ze te verbergen en onder het tapijt te vegen: Dankzij de “generatie selfie”, die zijn hele leven permanent bewaart in de sociale media, inclusief een tijdstempel, blijven er uiteindelijk sporen achter die tot nadenken stemmen.


  Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

   

  0 reacties :

  Een reactie posten