Onderzoek: 96% van de Amerikaanse klimaatdata zijn vervalst!

Datum:
 • woensdag 26 juli 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Vervalste meetdata als basis van de klimaathysterie


  26-7-2023  Onderzoek: 96% van de Amerikaanse klimaatdata zijn vervalst!

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Een nieuw onderzoek met de titel “Corrupted Climate Stations: The Official US Surface Temperature Record Remains Fatally Flawed” komt tot het resultaat dat ongeveer 96% van de Amerikaanse temperatuurmeetstations, die gebruikt worden om de klimaatverandering te meten, niet voldoen aan de eisen van de “National Oceanic and Atmospheric Adminitration” (NOAA), die “acceptabel” zijn en voorzien in onvervalste plaatsingen.

  Meetstations op ongeschikte plekken

  Om nauwkeurige temperatuurmetingen op basis van de door de NOAA gepubliceerde standaards op te stellen, zouden thermometers zich op natuurlijke, “onberoerde” plekken zoals velden, bossen of heuveltoppen moeten bevinden. Uit de onderzoekingen van de meteoroloog Dr. Anthony Watts blijkt echter dat meer dan 90% van de NOAA-thermometers zich op ongeschikte plekken bevinden. 96% bevinden zich op parkeerplaatsen, op gebouwen, aan bakstenen muren of in andere kunstmatige omgevingen.

  De in deze omgevingen gebruikte tegels, asfalt en andere menselijke bouwmaterialen slaan kunstmatig warmte op, wat tot een “verdraaiing van de opwarming” in de verzamelde data leidt.

  Vervalste meetdata als basis van de klimaathysterie

  In de natuur opgestelde thermometers registreren lagere gemiddelde temperaturen. Dat betekent niet dat het in de steden, op parkeerplaatsen en op autosnelwegen niet warmer zou zijn. Dat is duidelijk. Maar dat ligt er niet aan dat de planeet zijn geheel warmer wordt. Dat ligt er aan dat we dingen bouwen die meer warmte opvangen en opslaan dan moeder natuur op zou vangen en op zou slaan als ze aan zichzelf overgelaten zou worden. Deze plekken hebben ook diverse door de mens veroorzaakte invloeden op de temperaturen, bijvoorbeeld door voertuigen, verwarmingen en airconditioning, metro´s en meer mensen enz. Helaas worden deze feiten in de mediaberichten van de concerns over de zogenaamde “klimaatcrisis” ge├»gnoreerd.

  Ook over de zogenaamd met de klimaatverandering te maken hebbende bosbranden vond Dr. Watts duidelijke woorden:

  In plaats van zich op de discussie erover te concentreren wat de daadwerkelijke of vermeende schade is, hoe deze verzacht kan worden en hoe men de mensen kan helpen, maken de klimaatactivisten van de gelegenheid gebruik om de “klimaatverandering” voor de rook verantwoordelijk te maken.

  Een feit is dat bosbranden steeds zeldzamer en minder zwaarwegend worden, omdat de planeet licht opwarmt.

  Omdat bosbranden steeds zeldzamer worden, is het onzinnig om van de weinige bosbranden die er nog zijn de klimaatverandering de schuld te geven…

  Door vakmensen onderzochte studies en geverifieerde satellietwaarnemingen laten zonder twijfel zien dat bosbranden op de lange, de middellange en de korte termijn zeldzamer en minder zwaarwegend zijn, omdat de aarde zich maar onbeduidend opwarmt.

  De waarschijnlijke reden daarvoor is de gemeten toename van de verdamping uit de wereldzee├źn, die vaker tot globale neerslag heeft geleid.”

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten