Klimaatwaanzin

Datum:
 • donderdag 13 juli 2023
 • in
 • Categorie:
 •  Een berichtje voor een gestoord gedreven Frans Timmermans.
  Klimaatwaanzin

  (Door: “Stradivotski”)

  Een berichtje voor een gestoord gedreven Frans Timmermans. Wiens belangen hij behartigt en ons de flauwekul wil wijsmaken.. en verdorie, bij het meeste kuddevolk lukt dat ook nog. Bij de meeste zélf denkende mensen, die een breder perspectief hebben én de interesse in het durven vragen stellen, durven twijfelen aan wat men ons wil voorspiegelen, is dit al bij bekend, maar toch een drietal linkjes die simpel gevonden kunnen worden. Klimaat gekte. Ik laat het nog maar eens heel simpel de revue passeren, hieronder met drie linkjes:

   Bestaat er ook een El Niño in de Atlantische Oceaan? | Weerplaza.nl

  KNMI – Zonnevlekken

  Hoe beïnvloedt de beweging van de aarde rond de zon het klimaat? – Wetenschap 2023 (lamscience.com)

  Te lezen via deze links, is een oeroud fenomeen en niet iets van de mensen en de laatste 20 jaar. Bullshit. Toch geloven velen dat we in een klimaatcrisis zitten. Te belachelijk voor woorden. Die was er nooit. Het CO2-gehalte was al eens veel hoger in Prehistorie dan vandaag de dag. Gebonden stikstof in de bodem is een essentieel bestanddeel voor de groei van planten.

  De verschraling door vaak monocultuur te bedrijven, de afbraak van natuurlijke bossen (biomassa, woningbouw) en de natuurlijke invloeden erbij kunnen dat verstoren. Evenwicht bereik je met normaal doen, de beestjes laten, en dat hoeft niet veel meer te kosten. Daarbij de enorme bevolkingsaanwas, waar de natuur voor wijken moest. Balans:… bescheidener leven, je pens niet steeds volvreten en alles willen ter begeerte. De mens bemoeit zich té veel met natuur, dus ja, die multinationals en hun politieke acteurs zoals een Timmermans. En de consument mag die nonsens allemaal kauwen en er voor betalen.

  De poen regeert hè, maar op de lange termijn kun je niet van biljetten of munten leven, dat verteert niet.

  Mijn boodschap aan een mede-Limburger is derhalve op z’n dialect…..:

  Frenske… Heëlensche Winkebüll….vreat dich nog mar get van dea riek gedekte toafel doa in Brussel

  De groete van inne billige Vïoel

  Door:
  “Stradivotski”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Vanwege medische problemen moet ik regelmatig een medische behandeling volgen in Friesland. Met mij nog een aantal waaronder 3 Friese oud leerkrachten(gepensioneerd). Het is tenenkrommend hoe weinig deze oud leerkrachten weten. Windmolens zijn prachtig vinden ze. Als ik opper dat windmolens wel tot 800 ltr. olie p/j gebruiken, ze het giftige pfas rondstrooien, ze meer dan 50.000 vogels p/j vermalen, hexafluoride gas verliezen wat 23.000 x schadelijke is als Co2, ze verantwoordelijk zijn voor de dood van duizenden zeezoogdieren en nog wat nadelen kijken ze me alle 3 verwonderd aan want dat bestaat niet en dat zeggen ze ook.
  Vervolgens is het vreselijk dat Kaag de politiek moet verlaten vanwege bedreigingen beweren ze.
  Als ik opper dat mevr. Kaag geoon haar boodschappen kan doen zonder beveiligd te hoeven worden en Wilders al jaren niet meer, en dat Kaag eigenlijk mevr. Al Qaq heet omdat ze getrouwd is met een terrorist, de vertrouweling van Arafat, €250 miljoen belasting geld heeft geschonken aan een terroristische moslim organisatie dan kijken ze me aan of ze water zien branden. Hun antwoord was: Wilders provoceert, waarom kunnen ze niet zeggen, en Kaag is zielig.
  Dat er 3 soorten waterstof zijn weten ze ook niet, dat Co2, zoals 1 van de "gestudeerde" heren opperde wel 80% van onze atmosfeer uitmaakt is levensgevaarlijk. Toen ik ze vertelde dat het slechts 0,04% was geloofden ze me niet. Kortom het onderwijs is een extreem links bolwerk van idioten die geen flauw benul meer hebben van de werkelijkheid en daar krijgen onze kinderen, kleinkinderen les van.
  En tot slot: Deze mensen volgen zonder uitzondering het NOS journaal en willen daarbij niet gestoord worden en ze lezen de NRC.

  Een reactie posten