FVD wil immigratiestop bij verkiezingen én einde aan de klimaatgekte: "Nederland weer op 1"

Datum:
 • vrijdag 28 juli 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Bij Forum voor Democratie zijn ze klaar voor de Tweede Kamerverkiezingen 2023.  Michael van der Galien  28-7-2023


  Natuurlijk hebben ze nog geen uitgebreid verkiezingsprogramma, maar partijleider Thierry Baudet heeft nu wel de belangrijkste issues bekendgemaakt. En die maken duidelijk dat het FVD menens is. De partij is conservatief, traditioneel, en staat pal voor het Nederland van weleer.

  De afgelopen decennia hebben we gezien dat het héle partijkartel ervoor gekozen heeft om Nederland in de uitverkoop te doen. De asielcijfers (of eigenlijk: de gelukszoekerscijfers) zijn hoger dan ooit. Honderdduizenden nieuwkomers die eerst en vooral naar Nederland komen vanwege het gratis geld (en de gratis huizen) komen erbij, elk jaar weer. Maar die mensen hebben weinig of niets met onze cultuur.

  Ondertussen wordt Nederland zelf vakkundig gesloopt door extreem hoge belastingen en een klimaatbeleid dat totaal geschift is. Boeren worden weggejaagd, de gewone Nederlander wordt op kosten gedreven.

  FVD verzet zich hiertegen en komt voor de Tweede Kamerverkiezingen 2023 met vier heldere punten die de partij totaal onderscheiden en die lijnrecht ingaan tegen de partijkartel-cultuur.

  Het eerste item dat FVD wil is een immigratiestop. De partij vindt dat het uit de hand gelopen is en dat er direct een stop aangekondigd moet worden omdat ons land het anders niet meer aan kan.

  Vervolgens wil FVD dat het klimaatbeleid geheel van tafel gaat. FVD wil dus niet een compromis proberen te sluiten met het partijkartel. En waarom zou de partij ook? "Klimaatverandering" is een natuurlijk fenomeen, de bijdrage van de mens eraan is minimaal of zelfs niet-bestaan. Waarom zou je compromissen sluiten om een niet bestaand en zelfs bewust gecreëerd nepprobleem op te lossen?

  Bijkomend voordeel is dat als het klimaatbeleid van tafel gaat en er veel minder asielzoekers naar Nederland komen, dat we dan ook de belastingen omlaag kunnen doen. Yay!

  Ook wil FVD "geen oorlogshitserij" meer. Dit betekent dat Nederland onder leiding van FVD een neutrale houding inneemt ten opzichte van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Vanaf het begin was dat natuurlijk de enige juiste strategie, ware het niet dat Nederland zich weer eens voor het karretje van de Amerikanen heeft laten spannen; Amerikanen die hun grote Rijk ten koste van alles in stand willen houden, zelfs ten koste van een grootschalige oorlog in Europa waarbij honderduizenden en zelfs miljoenen Europeanen omkomen.

  (Artikel gaat verder onder deze oproep) De Tweede Kamerverkiezingen van 2023 worden de belangrijkste verkiezingen van ons leven! DDS gaat lijnrecht in tegen het mediakartel en het partijkartel. Wij strijden voor óns Nederland. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Het kartel doet er namelijk alles aan om ons te beschadigen en onze boodschap te censureren. Natuurlijk vechten we terug. Met jouw steun staan we pal voor onze waarden, voor óns Nederland, en tegen de klimaat-woke-lhbti gekte. Doneer via BackMe en help ons voor Nederland te strijden!

  Tenslotte neemt FVD positief tegen de Woke LHBTQI-gekte. Dat gedoe moet weggehouden worden van kinderen en scholen, vindt de partij. Als er volwassenen zijn die daarmee bezig zijn, prima, doe wat je gelukkig maakt. Maar indoctrineer kinderen er niet mee, en seksualiseer ze al helemaal niet.

  Ongelooflijk genoeg zijn dit natuurlijk stuk voor stuk common sense-punten... en dat is precies waarom het partijkartel én het mediakartel ze al bij voorbaat zullen verwerpen. Misschien dat de VVD zal roepen dat ze het op sommige punten ermee eens is. Maar trap daar niet in. Het hele partijkartel is één pot nat. We hebben de afgelopen jaren gezien wat er gebeurt als die partijen ons land mogen besturen. Dat kán Nederland zich niet nog eens veroorloven.

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten