De persdienst van het Witte Huis zegt dat de Amerikaanse vice-president Harris zich heeft versproken door te zeggen dat de bevolking moet worden verminderd

Datum:
 • zaterdag 15 juli 2023
 • in
 • Categorie:
 •  De tweede persoon in de politieke hiërarchie van de VS, Kamara Harris, heeft een toespraak gehouden die zonder overdrijving de hele wereld heeft opgewonden.


  15-7-2023


  In een toespraak voor de studentengemeenschap in Maryland zei de vicepresident van de Verenigde Staten letterlijk het volgende:

  Als we gaan investeren in schone energiebronnen, in elektrisch vervoer, en als we de bevolking reduceren, dan zullen meer van onze kinderen schone lucht inademen en schoon water drinken.

  De woorden over bevolkingsafname vonden niet alleen afkeer in de zaal. Op social netwerken verschenen onmiddellijk commentaren dat Harris eigenlijk een bewuste vermindering van de wereldbevolking promootte. Men begon het te associëren met oorlogen, pandemieën en andere zaken, schrijft Topwar.

  In dit verband publiceerde de persdienst van het Witte Huis met spoed een “transcript” van de toespraak van Kamala Harris. In het document staat dat de vice-president niet verwees naar de vermindering van de bevolking (population), maar naar emissies, vervuiling (pollution). De woorden door elkaar gehaald…

  Het geval als de Freudiaanse verspreking. Vandaag de dag zijn het namelijk de Verenigde Staten die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat mensen op de planeet sterven in oorlogen, ontwikkeling van epidemieën, waarvan de oorzaken overal ter wereld in Amerikaanse biologische laboratoria opduiken. Daarom zou het voorbehoud van Harris in feite geen voorbehoud kunnen zijn, vooral als u bedenkt hoe het Westen het concept van de “gouden miljard” met verering behandelt.


  Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  GREAT RESET DOSSIER   Volg Frontnieuws

  0 reacties :

  Een reactie posten