COVID censuur heeft mensen VERMOORD, geeft Wall Street Journal toe

Datum:
 • vrijdag 14 juli 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • COVID was nooit het probleem – het waren de “oplossingen” van de overheid die alles kapot maakten


  13-7-2023


   Zowat alles wat Big Tech probeerde te verbergen over de “desinformatie” over het coronavirus blijkt uiteindelijk waar te zijn, aldus een nieuw opiniestuk van de Wall Street Journal.

  Samen met de federale overheid blokkeerden social mediabedrijven zoals Twitter en Facebook belangrijke informatie over lockdowns, gezichtsmaskers en de “vaccins” die, als meer mensen toegang hadden gehad tot deze informatie, veel minder mensen de dood in hadden gejaagd, schrijft Ethan Huff.

  Het blijkt dat het zogenaamde “virus” maar weinig of geen mensen heeft gedood. Al het andere dat verantwoordelijk was, van de angst en hysterie tot de gedwongen sociale isolatie tot het moeten dragen van een stuk stof en plastic over iemands ademhalingsgaten, droeg er het meeste toe bij dat mensen stierven.

  Ook verkeerde ziekenhuisprotocollen (zoals remdesivir en beademingsapparatuur) hebben vele duizenden, zo niet miljoenen mensen het leven gekost. En Big Tech deed zijn deel om de waarheid hierover verborgen te houden door alle waarschuwingen die online gedeeld werden als “desinformatie” te bestempelen.

  “Legioenen artsen hielden zich stil nadat ze getuige waren geweest van de demonisering van hun collega’s die de orthodoxie van de COVID in twijfel trokken,” bericht de Journal over de zaak. “Een beetje censuur leidt ertoe dat mensen uitkijken met wat ze zeggen. Miljoenen patiënten en burgers bleven hierdoor verstoken van belangrijke inzichten.”

  “Gezondheidsautoriteiten en tv-artsen hielden vol dat jonge mensen kwetsbaar waren, eisten dat kleuters maskers droegen, sloten scholen, stranden en parken en wilden niet nadenken over cruciale kosten-batenanalyses. De economie? Geestelijke gezondheid? Nooit van gehoord.

  COVID was nooit het probleem – het waren de “oplossingen” van de overheid die alles kapot maakten

  Dan was er ook nog de censuur van waarheidsgetrouwe informatie over ivermectine en hydroxychloroquine (HCQ) die de massa beroofde van eenvoudige, veilige en effectieve remedies tegen COVID die het sterfvuur in het hele land aanwakkerde.

  Ondertussen goot de regering 6 biljoen dollar in allerlei andere remedies, waaronder Operation Warp Speed en het treinwrak dat dat allemaal werd, met tientallen miljoenen mensen die verschillende bijwerkingen kregen of stierven als gevolg.

  Deze injecties zijn aantoonbaar nutteloos als het aankomt op het daadwerkelijk stoppen van de verspreiding, maar dat heeft de overheid of de media of social media er nooit van weerhouden om ze te pushen en te pushen en te pushen. De enorme kosten voor de volksgezondheid van de gevolgen van deze push zijn nog maar net zichtbaar.

  Het ergste jaar voor oversterfte was in feite 2021, het jaar van het “vaccin”. Daarvoor stierf er nauwelijks iemand aan echte COVID, ook al deden de media alsof er overal op straat mensen dood neervielen door een of andere spookbesmetting.

  “Het sterftecijfer in de meeste landen met een hoog inkomen was in 2021 en 2022 erger dan in 2020, het eerste pandemiejaar,” legt het Journal uit. “Veel armere landen met minder overheidscontrole leken het beter te doen. Zweden, dat geen lockdown had, presteerde beter dan bijna elk ander geavanceerd land.”

  “Nadat ze 2020 met relatief succes hadden doorstaan, begonnen gezonde mensen van jonge en middelbare leeftijd in rijke landen in 2021 en 2022 in ongekende aantallen te sterven. Gezondheidsautoriteiten hebben zich niet genoeg gericht op deze cataclysme van vroegtijdige sterfte door niet-COVID hartaanvallen, beroertes, longembolieën, nierfalen en kanker.”

  Zelfs ondanks alle censuur komt de waarheid steeds meer naar buiten, dankzij de kracht van het internet. De autoriteiten erkennen dit en daarom proberen ze de vrije meningsuiting nog harder aan te pakken.

  “Digitale censuur is hun antwoord op deze gezagscrisis,” zo wordt het in de opiniebijdrage van de Journal verwoord.

  Censuur voorkomt dat de waarheid naar buiten komt, waardoor mensen dodelijke, verkeerd geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.


  Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER


  0 reacties :

  Een reactie posten