Ziehier de verborgen waarheid achter de nieuwe pensioenwet

Datum:
 • vrijdag 9 juni 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • De pensioenhervorming gaat om ‘macht, maximale macht’, stelt financieel expert Ab Flipse.


  Robin de Boer 8-6-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:01


  Dit overstijgt de Nederlandse grenzen. Een land met een pot van 1500 miljard, ondanks het feit dat er honderden miljarden zijn verdwenen, dan ben je één van de machtigste landen ter wereld, zei Flipse in de studio van Blckbx.

  “En dat geld heeft invloed, bij de Big Techs en Big Pharma en de Big Foods en Big Finance. Als je gaat kijken naar de BlackRocks en Vanguards van deze wereld, dan kom je uit bij de absolute macht in deze wereld,” benadrukte Flipse.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Dat is het bizarre

  Dan kom je bij voedselprogramma’s uit, dan kom je bij Oekraïne uit, bij oorlogen, dan kom je uit bij corona. “Alles is aan elkaar verbonden. Big Finance is leidend en dan heb je Big Military, Big Food, Big Energy, zei hij.

  Die pot geld vormt dus een absolute machtsbasis. Het is ons geld. Wij hebben daar jarenlang voor gespaard. De gepensioneerden krijgen daar geld uit, maar we krijgen maar een fractie van wat we hebben gespaard, lichtte de financieel expert toe. “Dat is het bizarre.”

  We zijn sitting ducks

  Je hebt er geen inzage in. Niemand kan die dossiers meer controleren. Je hebt er niets over te vertellen. Je moet betalen. Dat geld is voor een groot deel van een ander. Je krijgt een fooi. Het geld is niet meer van ons, het staat bij derden, vertelde Flipse. “Het staat bij machtige instituten en dat geld moet terug!”

  “Nu zijn we overgeleverd aan reuzen als BlackRock en Vanguard. We zijn sitting ducks. En dat laat die Tweede Kamer gebeuren.”


  NineForNews.nl 

  0 reacties :

  Een reactie posten