Robert Kennedy Jr onthult waarom Ivermectine vernietigd moest worden (Video)

Datum:
 • donderdag 22 juni 2023
 • in
 • Categorie:
 •  Ivermectine wordt vaak erkend – na penicilline – als het middel met de grootste impact op de menselijke gezondheid. En de ontdekking ervan won de Nobelprijs in 2015.


  22-6-2023


  Maar het bestaan van Ivermectine bedreigt een 200 miljard dollar kostende vaccinonderneming, meldt Vigilant Fox.

  “De Federal Emergency Use Authorization Statute zegt dat je geen toestemming voor noodgebruik van een vaccin kunt geven als er een bestaand medicijn is dat voor welk doel dan ook is goedgekeurd en waarvan is aangetoond dat het effectief is tegen de doelziekte,” legt Kennedy uit.

  “Dus moesten ze ivermectine en hydroxychloroquine vernietigen en in diskrediet brengen. En ze moesten iedereen vertellen dat het niet effectief is. Want als ze hadden toegegeven dat het bij iedereen effectief is, zou de hele vaccinonderneming van $200 miljard in elkaar zijn gestort.”

  Hier is het videotranscript voor degenen die meer willen lezen:

  ROGAN: Ik zag dat CNN-ding waarin ze mijn gezicht geel maakten en zeiden dat ik paardenmedicatie nam, wat het meest – om dat te zeggen en dat steeds te herhalen is zo’n duidelijke aanwijzing dat ze samenzwoeren – het is uniform. Het is paarden ontwormingsmiddel – uniform. Een medicijn dat veel vaker bij mensen wordt gebruikt. Het is voorgeschreven aan…

  KENNEDY: Miljarden.

  ROGAN: Ja. Het is krankzinnig. En het feit dat…

  KENNEDY: En de Nobelprijs won voor werkzaamheid bij mensen.

  ROGAN: Ja, bij mensen. Het was wild. Het was gewoon wild.

  KENNEDY: Ze moesten het doen. Ze moesten Ivermectine in diskrediet brengen omdat er een federale wet is. De Federal Emergency Use Authorization Statute zegt dat je geen noodtoestemming kunt geven voor een vaccin als er een bestaand medicijn is dat is goedgekeurd voor welk doel dan ook en waarvan is aangetoond dat het effectief is tegen de doelziekte. Dus moesten ze ivermectine en hydroxychloroquine vernietigen en in diskrediet brengen – en ze moesten iedereen vertellen dat het niet effectief is. Want als ze hadden toegegeven dat het bij iedereen effectief is, zou de hele vaccinonderneming van 200 miljard dollar in elkaar zijn gestort.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  0 reacties :

  Een reactie posten