Leon de Winter rekent af met sardonisch glimlachende minister Rob Jetten (D66)

Datum:
 • donderdag 29 juni 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • In zijn column heeft schrijver Leon de Winter vandaag de klimaatplannen van minister Rob Jetten (D66) scherp bekritiseerd.


  Mark Jongeneel 29-6-2023


  De Winter benadrukt dat Jetten tijdens een debat in de Tweede Kamer verklaarde dat zijn klimaatplannen in 2050 zouden leiden tot een vermindering van de opwarming van de aarde met slechts 0,000036 graden Celsius. Dit minieme resultaat zou gepaard gaan met een prijskaartje van maar liefst 28 miljard euro.

  De Winter beschrijft hoe hij de glimlach van Jetten observeerde tijdens het debat en deze interpreteerde als 'sardonisch', wat boosaardig betekent. Hij suggereert dat Jetten op de hoogte is van het feit dat deze gigantische investering geen significant verschil zal maken in de vermeende door mensen veroorzaakte opwarming van de aarde. De Winter vraagt zich af of Jetten's ambtenaren en adviseurs hem hebben verteld dat het onmogelijk is om zelfs in 2050 te meten of de opwarming van de aarde met 0,000036 graden Celsius is verminderd.

  De schrijver uit ook zijn verbazing over het gebrek aan kritiek van Jetten's collega's en parlementariërs tijdens het debat. Hij suggereert dat dit gebrek aan reactie zou kunnen wijzen op een zekere 'kwaadaardigheid' onder hen.

  Tot slot roept de Winter de eindredactie op om de column te verwijderen. Hij vreest dat zijn kritische woorden hem mogelijk zouden kunnen registreren als een opinie-extremist bij de AIVD, de Nederlandse veiligheidsdienst. Hij besluit de column met een sarcastisch verzoek om deze te verwijderen en belooft een nieuwe column te schrijven waarin hij de klimaatplannen van Jetten juist toejuicht. De Winter is ook niet gek natuurlijk heeft de AIVD een dossier over hem. Alle mensen die verder durven te kijken dan het mainstream narratief en met een groot bereik worden gemonitord. Reken daar maar op.

  Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.

  Het is duidelijk dat Leon de Winter met zijn column een punt wil maken over de effectiviteit en kosten van klimaatmaatregelen. Hoewel zijn sarcasme en ironie duidelijk aanwezig zijn, toont hij ook bezorgdheid over de mogelijke repercussies van het uiten van kritiek.

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten