Het congres voor wakker Nederland gaat bijna van start en dit zijn de sprekers

Datum:
 • zondag 18 juni 2023
 • in
 • Categorie:


 • Het is weer tijd voor het congres Science Summit – Uncensored  Robin de Boer  17-6-2023
  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:56

  Het is weer tijd voor het congres Science Summit – Uncensored. Van 30 juni tot 2 juli zullen vele nationale en internationale sprekers je informeren over de ontwikkelingen rond Agenda 2030.

  De eerste dag gaat over pandemieën, maar ook inflatie, energie, klimaatverandering, immigratie, oorlog, klimaatcrisis, stikstofcrisis en welke organisaties hier achter zitten.

  Emeritus hoogleraar Pierre Capel gaat het één en ander vertellen over de status van het onderzoek naar Covid-19. Wetenschapper Ferdinand Meeus gaat het hebben over energie, klimaatverandering en CO2. Ook oud-professor Kees van der Pijl gaat een speech houden, en wel over oorlog, false flags en terrorisme.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Geheime diensten

  Dag twee gaat met name over de media, social media, wetenschap, politiek, rechtspraak, geheime diensten en banken.

  Jurist Jeroen Pols neemt de rechtspraak voor zijn rekening. ‘Complotdocent’ Tjeerd Andringa, die werd ontslagen door de Rijksuniversiteit Groningen, gaat in op de wetenschap. De bijdrage van FVD-voorman Thierry Baudet zal gaan over politiek en geheime diensten.

  Grote misvattingen

  “Samen met vooraanstaande geleerden waaronder Kees van der Pijl en Pierre Capel zal Thierry Baudet spreken over de grote misvattingen van onze tijd. Van klimaat en corona tot onze economie,” laat Forum voor Democratie weten.

  Ook de Amerikaanse presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr., emeritus hoogleraar Sucharit Bhakdi en arts Wolfgang Wodarg zullen een bijdrage leveren aan het congres.

  Meer informatie vind je hier.

  NineForNews.nl


  0 reacties :

  Een reactie posten