Bedank Poetin voor het stoppen van de COVID-hoax

Datum:
 • zondag 25 juni 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Als een soort antwoord op de gebeden van miljoenen mensen over de hele wereld, begon Rusland met zijn militaire reddingsoperatie in Oekraïne.


  25-6-2023


  En plotseling veranderde alles. Bijna op de dag dat Rusland zijn militaire operatie begon, stopte de virushoax. En dan bedoel ik in een ogenblik gestopt.”

  In februari 2022 zaten Amerika en zijn westerse bondgenoten in een goede positie. Ze waren goed op dreef na twee gestolen verkiezingen, en de virusfraude, die ze meesterlijk in elkaar hadden gezet, liep precies op schema, schrijft Mik Stone,

  Volgens hun eigen witboeken en interne rapporten zou het tot 2025 duren, maar zag het er naar uit dat het begin 2024 voltooid zou zijn.

  Meer dan honderd miljoen Amerikanen hadden zich al aan de mRNA-injectie onderworpen en het doel om 90% of meer van de bevolking te injecteren was realistisch gezien haalbaar. Heel weinig mensen verzetten zich. Heel weinig mensen spraken zich uit. Het was alsof het hele land vrijwillig zijn vrijheid had opgegeven zonder dat er ook maar één schot was gelost. We stonden op het punt van interneringskampen in Australische stijl voor iedereen die weigerde zich te onderwerpen, iets waar meer dan 50% van de bevolking achter stond.

  Maar toen gebeurde er iets grappigs.

  Als een soort antwoord op de gebeden van miljoenen mensen over de hele wereld, begon Rusland met zijn militaire reddingsoperatie in Oekraïne. En plotseling veranderde alles. Bijna op de dag dat Rusland zijn militaire operatie begon, stopte de virushoax. En dan bedoel ik in een ogenblik gestopt.

  Net zoals een tweefrontenoorlog veel moeilijker te bevechten is dan een één-frontoorlog, verlegden Amerika en zijn bondgenoten onmiddellijk al hun aandacht van de virushoax naar Oekraïne.

  Dat is niet verwonderlijk als u bedenkt hoe belangrijk Oekraïne is als centrum voor het witwassen van geld, de handel in kinderseks en de ontwikkeling van biologische oorlogsvoering. Zoals Nathaniel Rothschild, erfgenaam van de Rothschild familie, hierboven zei: “Oekraïne is een essentieel stuk op het geopolitieke schaakbord dat we niet mogen verliezen…. Zonder Oekraïne kan de wereldorde misschien niet overleven.”

  En toen keerde het tij. In plaats van te onderhandelen over een snelle overgave en een klein verlies van grondgebied, maakten Amerika en zijn westerse bondgenoten een onvergeeflijke en onomkeerbare beoordelings- en diplomatieke fout. Ze staken alles wat ze hadden in een proxy-oorlog met Rusland.

  Onbeperkt geld en munitie stroomden Oekraïne binnen. Er werden zware sancties tegen Rusland ingesteld. Maar ondanks de voortdurende verliezen op het slagveld veranderde er niets. Ze bleven bij elke gelegenheid verdubbelen, meer geld en meer wapens naar Oekraïne gooien en steeds hardere sancties eisen, alsof dat alles was wat nodig was om het probleem te laten verdwijnen. Die hele strategie is nu in hun gezicht opgeblazen.

  Rusland handelt in roebels en de sancties hebben hun economie niet geschaad, maar juist geholpen. Ondertussen is de Amerikaanse economie aan het instorten, samen met de economieën van al hun bondgenoten. Hoe langer de militaire operatie duurt, hoe beter het wordt voor Rusland en hoe slechter het wordt voor de VS en haar bondgenoten.

  Bovendien wordt Oekraïne, ondanks een eindeloze aanvoer van geld en wapens, absoluut gedecimeerd op het slagveld. In plaats van een klein beetje grondgebied te verliezen, zouden ze nu waarschijnlijk hun hele land kunnen verliezen.

  Deze reactie van de VS zal de geschiedenis ingaan als een van de grootste blunders ooit op het wereldtoneel.

  HOOGMOED KOMT VOOR DE VAL

  Je zou deze desastreuze beslissingen van de ongekozen leiders van Amerika kunnen wijten aan overmoed. Alles wat ze in de drie jaar voorafgaand aan de Russische militaire operatie van plan waren geweest, van de gestolen verkiezingen tot het bedrog met het virus, had immers prachtig in hun voordeel gewerkt. Ze dachten waarschijnlijk dat ze onoverwinnelijk waren. Maar er is meer dan arrogantie. Er is fundamentele incompetentie.

  President Trump zei onlangs iets heel interessants tijdens het gemeentehuis in New Hampshire dat hij domineerde. Hij zei dat hij en Poetin over een Russische militaire operatie hadden gesproken. Dat betekent dat het ministerie van Buitenlandse Zaken op de hoogte was van de mogelijkheid van een Russische militaire reactie op Oekraïne. Maar toen het gebeurde, leek het ministerie van Buitenlandse Zaken volledig verrast te zijn. Hetzelfde geldt voor Afghanistan. Dat is pure incompetentie.

  Iedereen die betrokken is bij de huidige beleidsvorming van Amerika is daar terechtgekomen door fraude, vriendjespolitiek of onverdiende promotie. Niet één van hen heeft zijn plaats verdiend door verdienste. Sterker nog, terwijl zij zich een weg hebben gebaand naar invloedrijke posities, is iedereen die normaal gesproken diezelfde posities zou hebben bekleed op grond van competentie en ervaring, uit de weg geruimd. Vooral blanke mannen.

  De systematische drang om blanke mannen uit de samenleving te verwijderen heeft verwoestende gevolgen gehad op elk gebied van het leven. Van de overheid tot de industrie en blanke vrouwen, ze hebben allemaal drastische maatregelen genomen om blanke mannen in de steek te laten en nu betaalt onze hele samenleving de prijs.

  DE AMERIKAANSE INFRASTRUCTUUR STORT IN

  Kijk eens om u heen, wat ziet u? Mensen wonen in tenten en kartonnen schuilplaatsen op de trottoirs. Afbrokkelende wegen. Bruggen die instorten. Ontsporingen van treinen. Giftige chemische lozingen. Herinnert u zich nog iets van deze dingen toen u opgroeide?

  De American Society of Civil Engineers gaf de infrastructuur van het land laatst een C-. En de situatie is sindsdien alleen maar slechter geworden. Kijk maar naar de ingestorte snelweg in Philadelphia. Stortten Amerikaanse snelwegen in toen u een kind was? Zijn er treinen ontspoord en zijn er grote hoeveelheden giftige chemicaliën ontsnapt? Ons land heeft nu gemiddeld drie ontsporingen van treinen per dag.

  Dit is allemaal het directe resultaat van het verwijderen van competente mannen uit verantwoordelijke posities en hen te vervangen door incompetente wannabees.

  WE GAAN ALLEMAAL DOOD IN EEN YELLOW SUBMARINE

  Het recente fiasco met de onderzeeër, waarbij vijf mensen omkwamen, is een microkosmos van de hele samenleving. De eigenaar van het onderzeeërreisbedrijf en de piloot van de onderzeeër, Stockton Rush, lieten alle intelligentie varen en namen beslissingen op basis van arrogantie en wokeness. Het is symbolisch voor de hele westerse wereld.

  Hij gebruikte een videogamecontroller om zijn onderzeeër te besturen en rustte hem uit met onderdelen van Camper World. Rush is ook beroemd geworden omdat hij weigerde competente blanke ingenieurs van middelbare leeftijd aan te nemen omdat ze “niet inspirerend” waren. Eén van die ingenieurs werd ontslagen en door de beveiliging uit het gebouw geëscorteerd omdat hij een schriftelijk rapport had ingediend waarin stond dat de onderzeeër onveilig was.

  Net zoals de drang van het land om blanke mannen in diskrediet te brengen en zich van hen te distantiëren ervoor zorgt dat het land implodeert, zo implodeerde ook de onderzeeër van Rush. Die implodeerde al op de eerste dag, waarbij hij en vier passagiers omkwamen.

  Word woke en eindig 3.500 meter onder de zeespiegel.

  DE SAMSON OPTIE

  Terwijl Amerika en zijn westerse bondgenoten blijven spartelen, floreren zowel Rusland als China. Ze smeden nieuwe allianties en distantiëren zich van Amerika en het Westen. Andere landen zien dat en willen niet achterblijven. Frankrijk wil nu zelfs de volgende BRICS-top bijwonen die voor augustus in Zuid-Afrika gepland staat. Zij zouden het eerste G7-land zijn dat zo’n top bijwoont.

  Amerika verliest snel aan belang op het wereldtoneel en raakt steeds verder achterop. Dat zou ertoe kunnen leiden dat onze falende besluitvormers tegen zichzelf zeggen: “Als wij ten onder gaan, nemen we alle anderen met ons mee,” en ontketenen een wereldoorlog. Reken maar niet op hen. Wanhopige mensen doen wanhopige dingen, en op dit moment is het Amerikaanse leiderschap wanhopiger dan ooit.

  Ze zouden ook nog een andere virusbedrog kunnen bedenken. In feite staat die optie al op de lange baan. Het is voorlopig gepland voor 2025, te beginnen met een uitbraak in Brazilië. Het zal SEERS heten en is ontworpen om opzettelijk kinderen te treffen:

  U bent getuige van de ineenstorting van het Amerikaanse Imperium.


  Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER


  0 reacties :

  Een reactie posten