Vlog van Jos: "Rutte krijgt geen deal, dus stap op van die tafel!"

Datum:
 • donderdag 18 mei 2023
 • in
 • Categorie: ,

 •  Laat het landbouwakkoord niet gebruikt worden als secondelijm om de coalitie te redden.  18-5-2023


   Laat het landbouwakkoord niet gebruikt worden als secondelijm om de coalitie te redden.

  Gebruik je verstand, kies voor het land en kies voor het boerenland. Vergeet niet om je te Abonneren op dit kanaal! Daarnaast wordt het op prijs gesteld om te delen in je eigen netwerk. Website: https://farmersdefenceforce.nl/ Facebookpagina: https://www.facebook.com/FarmersDefen... Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/33065... Wordt LID en steun jezelf, en de sector! https://farmersdefenceforce.nl/leden/... Instagram: https://www.instagram.com/farmersdefe... Twitter: https://twitter.com/FarmersDefence Wilt u ook een Strijder en/of bedrijfsvideo laten maken door een drone?: media@farmersdefenceforce.nl

  4 reacties :

  Anoniem zei

  En zo is het, dit Haagse Gajes deugt nergens voor en noem ze gerust crimineel, fascistisch ,neo nazi's die onze democratie ondermijnen en ze zijn weldegelijk staatsgevaarlijk. Dus oppakken dat elitaire boevengespuis.

  Anoniem zei

  Veel 1e en 2e Kamer leden hebben nog nooit een slag werk verricht. Dit geldt ook voor een aantal Regeringsleden met de onnozelste van het stel Rob Jetten.

  Anoniem zei

  Dóór gaan totdat ze ziek worden van het verzet en ze vanzelf ophouden!

  Dekker zei

  Dat veel Nederlanders Rutte en zijn Regering het aller slechtste toewensen is zo langzamerhand te begrijpen. Veel kiezers zijn bij de laatste verkiezing zo verstandig geweest om de Regeringspartijen de rug toe te keren, helaas zonder resultaat want de smeerlappen gaan gewoon op de oude voet verder met hun desastreuze beleid. Het aantal VVD kiezers is inmiddels al fors afgenomen, hetzelfde geldt voor die van D'66 en helemaal die van het CDA. Het aantal zogenaamd Christelijke kiezers van de Christen Unie blijven echter gelijk. Hoe slecht/verrot moet je als zogenaamd Christelijk mens zijn om alle Christelijke waarden over boord te gooien en beleid te (laten) voeren wat in strijd is met die Christelijke normen en waarden?
  De duivel zal likkebaardend toekijken over zoveel verraad aan Jezus Christus en de bijbel van de Christen Unie kiezers.

  Een reactie posten