VIDEO Karel van Wolferen: “Ontmenselijking en de westerse beschaving”

Datum:
 • zaterdag 20 mei 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Voordeacht Karel van Wolferen


  VIDEO Karel van Wolferen: “Ontmenselijking en de westerse beschaving”  Geplaatst door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  h/t “Konkie”

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Oudere mensen die de 2e wereldoorlog niet bewust hebben meegemaakt, maar daarna de opbouw van Nederland door keihard werkende mensen, zullen in en in verdrietig zijn om wat er nu afspeelt. De geschiedenis herhaalt zich en de 3e Wereldoorlog is zeer nabij, veroorzaakt door psychopaten zoals Rutte, Bill Gates, Soros, zoon van NAZI Klaus Swab, Maxima en zeer veel anderen. Zoals gewoonlijk is de gewone man weer de Sjaak en zal het met zij leven moeten bekopen. Was Hitler een moordenaar die zijn weerga niet kende, hij werd wel gevolgd door heel veel Duitsers, maar helaas ook veel Nederlanders, Belgen, Fransen, enz.
  Mensen als Bill Gates zijn echter vele malen erger als Hitler. Waar het Hitler te doen was om de wereldheerschappij en daarbij de Joden en Zigeuners allemaal wilde vermoorden, zijn mensen als Bill Gates er op uit om 85% van de Wereldbevolking te vermoorden middels allerlei smeerlapperij, zoals om te beginnen de Corona vaccinaties, maar deze griezel heeft ook 269.000 ha. (landbouw)grond in bezit (die hij braak laat liggen) en u mag eenmaal raden waarom dat nu is. Hij heeft namelijk ook fabrieken die vleesvervangers maken, vandaar ook dat we insecten moeten eten en ook honger ligt op de loer. Ook wil dat enge mannetje coatings maken om groente mee te bespuiten die kanker veroorzaken. U zult het niet geloven maar neem van mij aan dat deze Satan het heeft gemunt op uw leven en dat van uw kinderen om de zogenaamde wereld overbevolking te verminderen.
  Ik weet, u zult denken daar is weer zo'n idiote komplotdenker maar op internet kunt u al mijn beweringen controleren. Overigens is onze Maxima, u weet wel de dochter van die Argentijnse moordenaar, van alles op de hoogte, het zijn immers haar vrienden.

  Een reactie posten