Veritas Vos Liberabit #221 De AIVD en anti-institutioneel extremisme.

Datum:
 • zaterdag 27 mei 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • De AIVD en anti-institutioneel extremisme.    26-5-2023
  Telegram kanaal: https://t.me/deguldenmiddenweg Twitter pagina van De Gulden Middenweg: https://twitter.com/PeterBaars1111 Ons kanaal op Rumble: https://rumble.com/c/c-2030176 Uw donaties worden op prijs gesteld: Peter Baars NL35ABNA0563838523 Music credits: Gymnopedie no1 Satie YouTube Audio Library


  De Gulden Middenweg

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Jammer dat hij nog niet helemaal wakker is en nog wat slaap uit de ogen moet wrijven; de slaap van het nationalisme. Vrijheid kan alleen bestaan, als die voor iedereen, zonder uitzondering bestaat, dus niet alleen voor mensen met jouw nationaliteit, maar voor iedereen. Nationalisme geeft onschuldigen de schuld van de misère waar men zelf inzit; 'zij', die vluchtelingen, zijn immers de onschuldige slachtoffers van diezelfde machtswellustelingen, als waar 'wij' door onderdrukt worden. Daarmee trappen ze in het door Soros, Schwab, Rutte en Kaag c.s. gepropageerde vijand denken, tegenstrijdige belangen creëren die niet bestaan.
  Het verhaal van de rode en zwarte mieren in een pot; niets aan de hand, totdat iemand die pot hard schud. Dan vallen de zwarten de roden aan en omgekeerd, maar niet degene die de pot schudt en de ellende veroorzaakt.
  Laten wij ons niet verlagen tot het nivo van die mieren, maar de woede richten op hen die er recht op hebben; de oorlogsmisdadigers, de machtswellustigen, Klaus, Sigrid en Mark, Bill en Joe, die die pot schudden om ons angst aan te jagen en tegen elkaar uit te spelen om zelf buiten schot te blijven.
  Laat vrijheid universeel zijn, voor iedereen hetzelfde en voor iedereen toegankelijk!
  Da's de jas die mij past.

  Een reactie posten