Topacteur komt met baanbrekende film over kinderhandel: ‘Er komt een grote storm aan en dat weten ze’

Datum:
 • zaterdag 20 mei 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  De studio’s worden allemaal gecontroleerd door de centrale banken.


  Robin de Boer 19-5-2023

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:05

  Hollywoodacteur Jim Caviezel heeft een film gemaakt over kinderen die in de sekshandel belanden. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

  Hij zei in de War Room in gesprek met Steve Bannon dat er bij de grens 85.000 kinderen vermist zijn geraakt. Caviezel is ervan overtuigd dat er iets met die kinderen wordt gedaan.

  Het begon de acteur op te vallen dat artikelen in de media over kinderhandel vaak al na een dag verdwenen. “Dat is interessant.” Hij zag duizenden van dit soort artikelen verdwijnen. “Er is iets aan de hand.”

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Bedreigen

  Nadat hij zich begon uit te spreken, kreeg hij geen werk meer. “De studio’s worden allemaal gecontroleerd door de centrale banken. Denk je werkelijk dat Biden de president is van de Verenigde Staten? Denk je werkelijk dat hij ons land runt?” aldus Caviezel.

  Zijn film leidt tot de nodige ophef. “Er komt een grote storm aan en dat weten ze. En dus moeten ze je bedreigen.” De acteur roept alle strijders op om naar buiten te treden en de waarheid te vertellen.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Adrenochroom

  Eerder zei Caviezel op een conferentie dat ze adrenochroom uit kleine kinderen halen. Sommige kinderen worden gered. “Ze halen kinderen uit de diepste krochten van de hel, uit DUMBs en allerlei verschillende plaatsen,” zei hij, doelend op ondergrondse legerbases.

  Volgens Caviezel wordt er adrenochroom uit de kinderen gehaald. Hij legde het als volgt uit: als je bang bent, maak je adrenaline aan. Als een kind weet dat het gaat sterven, wordt er een soort adrenaline afgescheiden waar ze verschillende termen voor gebruiken. “Het is het verschrikkelijkste wat ik ooit heb gezien,” zei de acteur met trillende stem.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  NineForNews.nl


  0 reacties :

  Een reactie posten