Schrijver: hier heeft het ‘duivelsgebroed’ zich in Nederland genesteld

Datum:
 • dinsdag 23 mei 2023
 • in
 • Categorie:
 • En wat te denken van het ‘duivels’ Bikker-meisje van het CU, die leugens transformeert tot godswoord,” ....


  Robin de Boer 23-5-2023


  Delen

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:05

  De BBC schrijft over een grote bijeenkomst van satanisten in de Amerikaanse stad Boston. De satanskerk wil toestemming van het stadsbestuur om zijn vlag te mogen hijsen voor het stadhuis.

  ‘Think you know about Satanists? Maybe you don’t’, schrijft Rebecca Seales voor de BBC. Daar kan deze verslaggever zomaar eens gelijk in hebben, zegt schrijver Hans Siepel, die erop wijst dat in de oude geschriften wordt gewaarschuwd dat de ‘duivelse’ machten zich in schaapskleren hullen.

  Dood en verderf

  Hij noemt namen van een aantal christelijke ‘satanisten’ die hoog in de hiërarchie staan. “Hugo de Jonge met zijn medisch-wetenschappelijk wonder dat dood en verderf zaait. Ook Wopke Hoekstra met zijn oorlogspropaganda scoort hoog. En wat te denken van het ‘duivels’ Bikker-meisje van het CU, die leugens transformeert tot godswoord,” aldus Siepel.

  Als dat geen duivelswerk is

  Ook de christelijke media krijgen ervan langs. “Als ergens dit duivelsgebroed heeft genesteld, dan wel bij Trouw, EO, KRO/NCRV. […] Tijs van den Brink scoort hoog met zijn coronaleugens en het wegkijken en wegmoffelen van de oversterfte. Ook hoofdredacteur van Trouw, Cees van der Laan, mag niet ongenoemd blijven. Meegedaan aan de heksenjacht tegen de niet-gevaccineerden en pleitbezorger van censuur. Als dat geen duivelswerk is,” zegt de schrijver.

  700.000

  Hij geeft ook christelijke oud-politici een veeg uit de pan. “Nog niet zo gek lang geleden bombardeerden CDA-prominenten – en nu ministers van Staat – Balkenende en De Hoop-Scheffer met leugens en bedrog 700.000 onschuldige Iraki’s de dood in. Precies dit duivelswerk is waar christelijke politici heel erg goed in zijn.”

  NineForNews.nl  0 reacties :

  Een reactie posten