Pas op, schokkende beelden: wat jij absoluut niet mag weten over de volgende crash

Datum:
 • donderdag 4 mei 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  The next crash is coming’.”


  Robin de Boer 4-5-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:34

  Op internet circuleren beelden van een bijeenkomst die de Amerikaanse toezichthouder FDIC in november heeft gehouden. Het is een bijeenkomst waarvan ze niet willen dat jij hem ziet, zei voormalig Fox News-presentator Clayton Morris onlangs in zijn show Redacted News.

  Naast leden van de FDIC zaten er ook advocaten en bankiers aan tafel. Tijdens de bijeenkomst geven ze toe dat een financiële crash aanstaande is. Ze hebben liever niet dat er veel aandacht aan wordt besteed omdat mensen dan hun geld weghalen bij de financiële instellingen.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Geen vertrouwen

  In de bijeenkomst zeggen ze ook – lachend – dat ze geen vertrouwen hebben in het bankwezen. Verder zeggen ze dat je dit allemaal niet hoeft te weten en dat alleen een select gezelschap op de hoogte moet worden gebracht, oftewel de rijken.

  Als je dit aan de grote klok hangt, zouden mensen bang worden en hun geld van de bank halen. Dan zouden ze het geld van mensen niet langer kunnen gebruiken om andere banken te redden.

  Groter

  Ondertussen is de huidige bankencrisis groter dan die van 2008, zei econoom Peter St. Onge donderdag.

  Financieel expert Ab Flipse reageert: “Pas op, schokkende beelden. Wat jij absoluut niet mag weten! ‘The next crash is coming’.”

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Als er iedere maand 75 miljard aan Euro's wordt bijgedrukt kan het niet anders of de banken en het hele systeem storten in. Denk maar eens aan de Peseta en Lire en Drachme's die ongecontroleerd werden bijgedrukt, ze waren niets meer waard. Weet u nog de uitspraak van aartsleugenaar Rutte van er gaat geen Euro meer naar Griekenland? De Nederlandse pensioenpotten verdwijnen naar Griekenland, Spanje, Italië en Frankrijk.

  Een reactie posten