Massamoordenaar en oorlogsmisdadiger Barack Obama: “We hebben een omvangrijke staatscensuur nodig om onafhankelijke media uit te roeien”!

Datum:
 • dinsdag 30 mei 2023
 • in
 • Categorie:
 •  Obama beklaagde zich er bovendien over dat in de huidige tijd enkele mensen weigeren de mediaberichten te geloven.
  Massamoordenaar en oorlogsmisdadiger Barack Obama: “We hebben een omvangrijke staatscensuur nodig om onafhankelijke media uit te roeien”!


  De voormalige Amerikaanse president Barack Obama heeft de regering-Biden opgeroepen om de nationale noodtoestand uit te roepen en haar bevoegdheden te gebruiken om alle onafhankelijke online-media nog voor de verkiezingen van 2024 uit te roeien.

  In een gesprek met “CBS News” waarschuwde Obama dinsdag dat de mainstream media de controle over de berichtgeving kwijtgeraakt zouden zijn en dat de enige oplossing erin zou bestaan dat de Amerikaanse regering zou ingrijpen en drastische maatregelen zou nemen.

  “Wat me het meest zorgen baart, is de omvang, waarin we nu een gedeeld gesprek hebben, omdat we gedeelde media hebben”, zei Obama tegen Nate Burleson. “Ik ben veel ouder dan u… toen ik opgroeide, waren er drie tv-zenders en de mensen hadden er eenzelfde gevoel voor wat waar is en wat niet, wat echt is en wat niet.”

  Wat me nu het meest verontrust, is dat we vanwege de versplintering van de media bijna altijd verschillende realiteiten innemen”, zei Obama, en voegde er aan toe: “Als er iets gebeurt, kon vroeger iedereen zeggen, oké, we zijn het misschien niet met elkaar eens hoe je dat kunt oplossen, maar in ieder geval zijn we het er over eens dat het een probleem is.”

  Infowars.com” bericht: Obama beklaagde zich er bovendien over dat in de huidige tijd enkele mensen weigeren de mediaberichten te geloven.

  “Nu zullen de mensen zeggen, nou ja, dat is niet gebeurd of ik geloof het niet”, klaagde hij en verzekerde dat “een van de doelen van de Obama-stichting en een van de doelen van mijn post-presidentschap erin bestaat hoe we naar dit gezamenlijke gesprek terug kunnen keren. Hoe kunnen we een gezamenlijke basis van feiten creëren?”

  Obama ging verder en noemde de wapencontrole als voorbeeld voor een thema, waarbij hij graag zou willen dat de Amerikanen een “gezamenlijke set van feiten” accepteren.

  “We kunnen met betrekking tot wapengeweld verschillende meningen hebben wat betreft de beste recepten, maar we kunnen de data niet ontkennen, die zeggen dat VS vijf, tien, vijftien keer zoveel wapengeweld hebben dan andere landen”, zei hij, en voegde er aan toe: “Als we dus zeggen dat het alleen maar een psychisch probleem is, dan is het niet zo dat er in die andere landen geen mensen met psychische problemen zijn. Waarin ligt het verschil? Dat is waarschijnlijk het verschil. Welnu, we kunnen een debat voeren. Maar in ieder geval zijn we het over enkele feiten eens geworden.”

  Maakt Obama zich er zorgen over dat de “realiteit” niet meer bepaald wordt door wat door hun concernsponsors aan de gevestigde media en hun “verslaggevers” als de waarheid wordt verkocht?

  Later in het interview verwees Obama naar Australië als voorbeeld voor een effectieve wapencontrole en benadrukte dat het land “50 jaar geleden een massamoord meemaakte en daarop besliste: ´Dat zullen we niet nog een keer toestaan´, waarop alle vuurwapens verboden werden.”

  Obama verklaarde: Zo zou een samenleving normaal gesproken moeten reageren als haar kinderen in gevaar zijn.”

  Bron:
  uncutnews.ch

  Bron oorspronkelijk artikel:
  magspress.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Deze man Obama dus, waarvan niemand kan zeggen waar hij precies vandaan komt, Nobelprijswinnaar van de vrede, is als President van de VS 8 !!!!!!!!!!!!!!!! oorlogen begonnen.
  Het is maar dat u weet dat ook dat Nobelprijs winnaars gedoe niets voor stelt en gewoon weer politiek is.

  Een reactie posten