Eva Vlaardingerbroek bij Fox News: "Europa is het pad opgeslagen van tirannie"

Datum:
 • zaterdag 13 mei 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Als Nederlander te gast zijn bij een van de meest bekende conservatieve presentatoren van de Verenigde Staten.


  Redactie 13-5-2023 


  Het gebeurt niet vaak. Onlangs was filosoof Eva Vlaardingerbroek live te gast bij Tucker Carlson op Fox News. Ze sprak over de demonstraties in Europa tegen de coronamaatregelen. 

  Vlaardingerbroek vindt dat de Europese Unie met haar beleid een weg is ingeslagen naar tirannie, massasurveillance en totale controle, zo vertelde ze. Ze ging onder meer in op de vele demonstraties die in heel Europa plaatsvinden tegen de coronamaatregelen: "Deze mensen zijn zich ervan bewust dat hun grondrechten opzij worden gezet zonder een einddatum. En dat we afstevenen op een nieuw systeem; een tiraniek regime van massa surveillance en controle."

  Zoals veel sceptici van het huidige coronabeleid gelooft Vlaardingerbroek dat de coronapas de opmaat is naar een Europese digitale identiteit, waarna een social credit systeem zou volgen, gelijk aan dat van China. En dat is een van haar grootste angsten. Binnen zo'n systeem worden burgers continue gemonitord en kun je bijvoorbeeld geen vliegticket meer kopen als je teveel gevlogen hebt, of kun je wellicht niet deelnemen aan het openbare leven als je niet gevaccineerd bent.

  "Wat er nu gebeurt doet me op z'n minst denken aan het eerste Chinese sociale krediet systeem. "We worden letterlijk zoals China." 

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Jammer alleen dat Tucker Carlson niet meer bij Fox zit, hij werd te gevaarlijk voor de Democraten dus dan wordt gewoon een TV station over genomen of gesommeerd iemand te ontslaan. Zo werkt dat tegenwoordig in een democratie.

  Een reactie posten