De deplorabele toestand waarin het Nederlandse rechtssysteem zich bevindt

Datum:
 • dinsdag 9 mei 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Wie gaat het tij keren en geeft Nederland terug aan de Nederlanders?  De deplorabele toestand waarin het Nederlandse rechtssysteem zich bevindt


  (Door: “Angélica”)

  Slachtofferhulp is niet te spreken over de massale verspreiding van het filmpje… Het gaat natuurlijk over de mishandeling van de blanke man door inmiddels 15 (!) kopschoppers. Hij overleefde het ternauwernood, omdat hij ook nog op de rails is gesmeten en er op dat traject om de paar minuten een metro langsrijdt. Wat is er hier aan de hand? Het slachtoffer is de blanke man, tóch? In de Tweede Kamer loopt momenteel een wetsvoorstel over dit onderwerp, omdat ze het verspreiden van geweldfilmpjes willen verbieden.

  Slachtoffers kunnen door onverwachte confrontatie met de beelden geestelijke schade oplopen, is het argument. Er zou sprake zijn van ‘ernstige privacy-inbreuk’. Volgens mij is het slachtoffer al flink beschadigd en ik denk dat de arrestatie van deze ‘bijna-moordenaars’ hem juist een goed gevoel zal geven, ook als de prijs is dat hij zelf ooit met het filmpje wordt geconfronteerd. (Dat zal sowieso gebeuren i.v.m. het onderzoek en z’n eigen verklaring)

  Dankzij de enorme verontwaardiging over deze vreselijke mishandeling hebben zich al zeven ‘jongeren’ gemeld bij de politie. Als het filmpje niet massaal was gedeeld, zouden de daders ermee wegkomen en zou hun laffe daad statusverhogend werken in de groep. Maar de aap komt uiteindelijk toch uit de mouw…

  Hoogleraar Privacy en Cybercrime Bart Schermer zegt dat “als de daders zichtbaar in beeld worden gebracht” (hij heeft het over een digitale schandpaal), “maakt dat hun toekomstige resocialisatie niet makkelijker!” Nu begrijp ik het pas! De daders zijn de eigenlijke slachtoffers! Ze worden na hun straf misschien herkend en kunnen dan minder makkelijk ‘resocialiseren’, geaccepteerd worden in de maatschappij en een leuke baan vinden! (Alsof er bij hen ooit sprake geweest is van sociaal gedrag)

  En kunt u het zich nog herinneren?

  https://youtu.be/7O4dZ25hEQ4

  Bij ons thuis werd er druk over gespeculeerd en onze conclusie was dat de gemeente Waalre de drugshandel wilde aanpakken en dat er zo een signaal werd afgegeven om de dealers vooral met rust te laten. (Of dat toen ook werkelijk zo was, weet ik niet maar de conclusie die wij zo’n tien jaar geleden trokken, past wel perfect in het huidige tijdsbeeld). De schrik zat er destijds goed in en dat werkt ook nu nog door…

  In Amsterdam mogen verdachte personen niet worden gefouilleerd, omdat het etnisch profileren in de hand werkt. Het merendeel van de bomaanslagen, plofkraken, overvallen, berovingen, schiet- en steekincidenten wordt gepleegd door getinte mensen, maar de politie moet, om niet te worden beschuldigd van discriminatie, ook een blank echtpaar van 85+ met rollators controleren. Daarom heeft de gemeente zogenaamde zones ingericht waar de politie WEL en NIET mag of zal fouilleren! Dan weten de criminelen tenminste waar ze aan toe zijn! Ook wordt de politie door controleurs in de gaten gehouden dat ze zich hieraan houden.

  Net zoals tien jaar geleden denk ik dat de georganiseerde misdaad hier de hand in heeft. Criminelen kunnen in Amsterdam hun miljarden verdienen, zonder dat hen ook maar iets in de weg wordt gelegd. De gemeente geeft zelfs aan waar je ongestoord met wapens en drugs kunt rondlopen. Normaal is dit niet en dit krankzinnige beleid moet een oorzaak hebben. Dat GroenLinks en D66 migranten altijd al in bescherming nemen en graag wegkijken voor de door hen gepleegde criminaliteit is mij bekend, maar bomaanslagen plegen en woningen beschieten met Kalasjnikovs of een afgesneden hoofd neerzetten op een stoep is een andere categorie van misdaden plegen. Dat is oorlog!

  De Algemeen directeur Rijksrecherche Arthur van Baaren sprak zich uit: “Het omkopen van ambtenaren is een verdienmodel geworden.” Criminele netwerken zijn op zoek naar (corrupte) ambtenaren. Deze ambtenaren verkopen criminelen gegevens van inwoners van een gemeente, geven ze valse paspoorten of waarschuwen criminelen voor politieacties etc. Het gebeurt zo vaak, dat je niet meer kunt spreken over incidenten.

  Toen ik dit las, moest ik ook denken aan de Italiaanse maffia die honderden politici in haar macht had en zelfs premiers! Waarom zou het bij de Mocro-maffia anders zijn? En hoe kwetsbaar ben je als je met die mensen in aanraking komt? Kijk naar advocaat Inez Weski die m.i. gedwongen werd tot het uitvoeren van hand-en-spandiensten voor haar cliënt en nu in de gevangenis zit, geschorst is als advocaat en beschuldigd wordt van lidmaatschap van een criminele organisatie. We kunnen haar beschuldigen en veroordelen, maar dit had u en mij ook kunnen gebeuren! Zo machtig, rijk en gewelddadig is de Marokkaanse drugsmaffia inmiddels geworden!

  Drie trieste conclusies die ik daarom nu kan trekken zijn:

  • “Nederland heeft een groot probleem met de georganiseerde misdaad en de drugshandel.”
  • “Er gaat zoveel geld in om dat je kunt spreken over een heuse drugseconomie, een staat binnen de staat.”
  • “Een integere overheid is geen vanzelfsprekendheid meer.”

  Wie gaat het tij keren en geeft Nederland terug aan de Nederlanders?

  Door:
  “Angélica”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Rechters worden voor het leven benoemd, echter kandidaten van FvD en PVV zijn bij voorbaat kansloos, die worden niet opgenomen in het rechtssysteem. Dat een kandidaat op basis van een politieke keus wordt uitgesloten als rechter geeft aan dat er sprake is van discriminatie, dus de regering die de rechters benoemt maak zich schuldig aan discriminatie, uiteraard met behulp van de huidige rechters. De rot is al zo diep doorgedrongen in het rechtssysteem dat het niet meer te herstellen is. Dames en Heren rechters zijn corrupt en vooringenomen. Een rechter moet het wel erg bont maken wil hij/zij geschorst worden. Een goed voorbeeld van corruptie onder hoge rechters is wel de Chipshol Zaak van vader en zoon Poot. De hoge rechters waren corrupt, dat is bewezen, ze werden gewoon weggepromoveerd. Zo gaat het natuurlijk in veel meer zaken.

  Een reactie posten