DDS Rants Podcast: AIVD en media logen keihard over Russische inmening in Amerika

Datum:
 • vrijdag 19 mei 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •   Onze AIVD en onze media berichtten namelijk in 2018 dat ónze AIVD belangrijke informatie had gevonden over die Russische inmenging...  DDS Rants Podcast: AIVD en media logen keihard over Russische inmening in Amerika


  Het is veel mensen ontgaan, maar de controverse over het verzonnen verhaal van de Clintons en de FBI, over zogenaamde samenwerking tussen Rusland en Donald Trump, heeft óók repercussies voor ons land. Onze AIVD en onze media berichtten namelijk in 2018 dat ónze AIVD belangrijke informatie had gevonden over die Russische inmenging... Informatie die voor de FBI hoegenaamd van groot belang was.

  Sterker nog, die informatie was zo belangrijk, zo schokkend, dat het een grote rol speelde in het besluit van de FBI om officieel onderzoek te doen naar Russische inmenging en aanvallen op de Democraten (om Republikeinen zo te helpen). De tweets van Martin Bosma die we vermelden in de podcast kunnen hier gelezen worden:

  Luister onze podcast op Spotify (en Apple Podcasts, Amazon, of Google Podcasts):

  Of op YouTube:


  DDS
  1 reacties :

  Anoniem zei

  Hieruit blijkt hoe corrupt de NPO is. De NPO doet dit gelieg en bedriegen wel in opdracht van Rutte en Co. Zo blijkt maar weer eens keer op keer dat Nederland afstevent op een totale Dictatuur.
  De meeste mensen hebben geen flauw benul en het maakt niet uit of ze intelligent heten te zijn of onnozel.

  Een reactie posten