Woke gelul is puur geleuter

Datum:
 • vrijdag 14 april 2023
 • in
 • Categorie:
 • Hallo allemaal, ja jullie, de voormalige jongetjes, meisjes, mannen, vrouwen en zeker kerels en wijven. Weg met alle trauma’s! Of kweken we nu juist een groot aantal nieuwe?


  14-4-2023


  Ooit, toen ik nog voor de klas stond, zei ik met regelmaat: “Kom jongens, …….” En niemand, echt niemand steigerde. Ook de meiden deden wat ik van de ‘jongens’ verwachtte. Sterker nog, ook geen jongetje protesteerde, omdat de kinderen nog niet waren opgejut en verpest door hun ouders, die op hun beurt nog niet ge├»ndoctrineerd waren door een kleine wereldvreemde nep-elite met een aantal verstorende, mensonvriendelijke eigen anti-meninkjes.

  Waar gaat het over? Niet over de oorlogen, gefinancierd door de Rotschild- en Rockefellergetrouwen. Niet over de overheidsmiskleunen betreffende Groningen, Limburg, de toeslagenouders en de uithuisgeplaatste kinderen die zoek zijn geraakt en hun ouders nooit meer zullen zien. Ook niet over de media (msm) die bewust foutieve berichten over de sluimerende slaafse schapen uitstrooit. Willens en wetens!

  Nee. Het gaat om zekerheden weg te nemen, vooral bij nog kwetsbare kinderen. Kinderen die juist gebaat zijn bij basale vastigheden. Kinderen zijn ineens geen kinderen meer, maar kleine mensjes. Maar als ‘kleine’ verkeerde associaties op kunnen wekken, zou het wel eens jonge mensjes kunnen worden. Maar mensjes is weer erg denigrerend, dus ook niet goed. ‘Kleine mensen’ gaat wringen als lilliputters hun stem laten gelden. Wat in godsnaam is tegenwoordig niet kwetsend. Kwetsend voor wie?

  Al dat getestikel is fnuikend voor het zelfvertrouwen van kinderen, hun ouders en hun leerkrachten. Moet kinderen straks NSB-gedrag worden aangeleerd om onderwijzers erbij te lappen. Moet een schoolmeester 4 weken de bak in als hij spontaan (voor zover dat nog kan) roept: “Kom op jongens, nog even goed je best doen, over 10 minuten is het pauze”.
  Of krijgt een leraar van het mannelijke geslacht (kan vast ook niet meer!) een jaar cel als hij een meisje ( wordt vast een mensje met een gleufje) of een jongetje ( een jong mens met een slurfje?) op schoot neemt? Of nog erger een aai over het hoofd of een aanmoedigende tik tegen de kont geeft? Allemaal onschuldig, vroeger normaal en zonder bijwerkingen.

  Alleen een leerkracht met een slurf kan straffeloos mensjes met een gleuf betasten door aan te geven een gleufmens te zijn in het lichaam van iemand met een slurf. Of hij zegt zich een Dalai Lama te voelen. Of hij noemt zich Goris Demmink. Wat ook nog veilig is, is zich een Oranje te wanen, maar niet als zodanig erkend.

  Echter niet alleen levende begrippen staan ter discussie. Zo blijven mensjes niet meer zitten, maar doubleren ze. Hierbij denken de malloten aan een jaar overdoen omdat rekenen en/of taaluitingen niet voldoet/voldoen aan een bepaald gemiddelde, jaarlijks naar beneden aangepast aan een steeds lager niveau. I.p.v. zich sterk te maken om zittenblijven uit te bannen (en dat is mogelijk!), wordt alles gedevalueerd met minder confronterender taalgebruik. We moeten blijkbaar gewone woorden inwisselen voor iets vriendelijkere, zoals de tering een heel traject in naamgeving doormaakte. Tering werd op een gegeven moment tuberculose, daarna tbc en nu het veel minder voorkomt heeft een pati├źnt tb.

  Kijk, dan weet ik nog wel een paar woorden die inhoudelijk niet overeenkomen met dat wat wij er van mogen verwachten. We moeten woorden die te netjes zijn voor de steeds verder afglijdende betekenis omwoorden naar iets wat dan meer tot z’n recht komt, puur voor de duidelijkheid?
  - Belastingdienst = Burgerroverij
  - Politicus = Kiezersbedrieger (een persoon die een ambt of functie in de politiek vervult. In figuurlijke zin is een politicus iemand die politiek handig, slim of met veel overleg te werk gaat. Een ander woord voor politicus is ook: diplomaat, staatkundige. [Komt allemaal van Google]) dus noemen we hem/haar?? terecht een kiezersbedrieger, omdat het begrip volksvertegenwoordiger niet wordt vermeld.
  - Regering = Uitvoerders van minderheidsstandpunten
  - MSM = Overheidspaladijnen
  - Overheid = Elite-afgezanten
  - Rechtsstaat = Elitebevoordelings instituut
  - Monarchie = Middeleeuws nepotisme

  Maar andersom zouden sommige mensen hun gedrag, geaardheid of hun afwijking gelijk tering wel iets positiever willen voorstellen, daarbij de woke-debielen pleasend.
  - Pedofiel = Kleine mensjes liefhebber
  - Criminelen = Padverlaters
  - Bejaarden = Eindelevensgenieters

  Beide lijstjes zijn naar believen aan te vullen.
  Ik vind het zo verwarrend, wat ook wel een beetje uit dit stukje blijkt. En wellicht is dat juist de bedoeling. Zwarte Piet mag niet meer, ramadan wordt gepromoot. Prostitutie op de Wallen moet naar de Zuid As. Heel veel moet anders, met als gevolg dat liedjes en boeken op grote schaal moeten worden herschreven, als het om bovengenoemde, maar ook om b.v. negerzoenen, jodenkoeken, zigeunersaus en blanke vla gaat.

  Ik vrees de dag dat ik in de tuin aan de slag wil en bij het aanschaffen van wat tuinplantjes laat vallen lentekriebels te voelen. Hoeveel maanden cel gaat dat in de toekomst opleveren?
  Ben ik al vervolgingswaardig als ik de lentekriebels nieuwe stijl, waarbij op zeer jonge leeftijd les wordt gegeven over masturberen, beffen, pijpen, zuigen en een levensgrote 3D clitoris wordt getoond, domweg afkeur? Ben ik dan een ouderwetse oude zak, bekrompen rechts, anti-woke of zelfs strafbaar?

  Strafbaar op welke gronden? Strafbaar zoals Micha Kat die als klokkenluider beschuldigingen heeft losgelaten op vermeende bloeddorstige pedofielen. Hij kreeg 28 maanden cel met daarvan 4 voorwaardelijk. Voor een aantal niet welgevallige woorden en her en der wat (nog niet) bewezen beschuldigingen. Niet mijn stijl, maar als journalist zou hij zijn gang moeten kunnen gaan om alle onderste stenen toch boven water te krijgen. Ene Rai Vloet (profvoetballer) reed bezopen en veel te hard een 4 jarig kind dood. Hij is veroordeeld tot 30 maanden cel. Pedofiel J D wordt niet eens vervolgd, omdat hij tot de politieke en rechterlijke elite behoort en wellicht veel weet van andere toppers in binnen- en buitenland. Snap je ’t nog?
  Welke straf verdient Lex de Laatste, nu hij openlijk heeft verklaard fan van Ajax te zijn. Hij is dus partijdig (derhalve niet de koning van iedereen), een beetje boel dom vanaf zijn geboorte en beperkt wetend. De laatste 2 zijn hem niet aan te rekenen, dat ben je of niet, net als dat je een jongetje dan wel een meisje bent, maar publiekelijk fan zijn van een beursgenoteerd bedrijf is aanrekenbaar kwalijk. Als hij de monarchie afschaft mag hij openlijk voor en van alles uitkomen, uit welke kast dan ook en zeker uit zijn paleizen. Komt dan wel onderaan op de lijst van woningzoekenden. Ik zou zeggen 10 maanden op water en brood, waarvan anderhalve dag voorwaardelijk, of 15 jaar bij moeder Bea intrekken.

  Wat ben ik blij niet meer jong te zijn en zeker geen (politieke) ambities te hebben.

  Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

   


  Rients HofstraPluchen Revolutie


  0 reacties :

  Een reactie posten