Voormalige Franse president Hollande geeft toe dat het Westen de oorlog in Oekraïne opzettelijk uitgelokt heeft –

Datum:
  • zaterdag 8 april 2023
  • in
  • Categorie: , ,
  •  “Frankrijk en de EU zijn actieve deelnemers” aan het conflict in Oekraïne


    8-4-2023


    François Hollande heeft bevestigd dat de Europese Unie en Frankrijk rechtstreeks deelnemen aan het gewapende conflict in Oekraïne, ondanks dat Parijs dergelijke beweringen officieel ontkent.

    De voormalige Franse president sprak onbewust uitgebreid over de situatie in Oekraïne met de Russische grappenmakers Vovan en Lexus, die zich voordeden als de voormalige Oekraïense president Pyotr Poroshenko.

    Tijdens het gesprek verklaarde Hollande dat hij aan de kant van Kiev stond en “Oekraïne volledig steunt“, eraan toevoegend dat “waar ik ook kan spreken, ik altijd vraag om Oekraïne te voorzien van de wapens die het nodig heeft.

    Hij gaf aan ‘Poroshenko’ toe dat de EU en Frankrijk “deelnemers” zijn aan het conflict, maar legde uit dat ze hun betrokkenheid niet openlijk willen verklaren, uit angst dat Rusland wraak zou kunnen nemen.

    Ze willen geen strijdende partij worden in de zin dat Rusland hun steun als excuus zou kunnen gebruiken om actie te ondernemen tegen een Europees buurland en de wereld meesleuren in een oorlog die verder gaat dan Oekraïne“, zei Hollande.

    De voormalige president voorspelde dat de uitkomst van het Oekraïense conflict het nieuwe machtsevenwicht in de wereld zou bepalen en dat “als Oekraïne wint, iets wat ik van harte wil, het zou dienen als een afwijzing voor autoritaire regimes” zoals China, Iran en Turkije.

    Hollande drong erop aan dat er op dit moment geen onderhandelingen zouden kunnen plaatsvinden en dat de Europese leiders het idee zelfs maar zouden moeten vermijden om het idee te noemen totdat Oekraïne de Russische troepen verdrijft uit de gebieden die Kiev claimt als zijn eigendom en zolang het Oekraïense volk nog steeds tot het laatst wil vechten.


    Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

    Telegram: t.me/dissidenteen

    Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:

     

    0 reacties :

    Een reactie posten