Senator hekelt plannen van het WEF: ‘Dit is wat de wereldelites in gedachten hebben’

Datum:
 • woensdag 12 april 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  ‘een overgang van de ene naar de andere wereld’  Robin de Boer 12-4-2023  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:28

  De Amerikaanse senator Eric Schmitt heeft een filmpje op Twitter geplaatst waarin Klaus Schwab zegt dat het World Economic Forum werkt aan een Great Reset voor het post-coronatijdperk.

  In het filmpje spreekt hij verder over ‘een overgang van de ene naar de andere wereld’. Het belangrijkste narratief moet volgens hem zijn: de transitie van een samenleving die is gebaseerd op productie en consumptie naar een samenleving die is gebaseerd op caring en sharing.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Absolute controle

  Dit is volgens Schwab nodig omdat de technologische krachten een grote kans bieden om toe te werken naar een betere toekomst.

  “ESG, sociale kredietscores, absolute controle. Dit is wat de wereldelites in gedachten hebben,” schrijft Schmitt bij het filmpje.

  Meester over de wereld

  Eerder riep Schwab de elites op om de handen ineen te slaan en zich geavanceerde technologieën ‘meester te maken’. Hij waarschuwde dat de wereld uit onze vingers kan glippen als ze niet snel handelen.

  Denk bij deze technologieën aan kunstmatige intelligentie, de metaverse en synthetische biologie. “Wie zich die technologieën meester maakt, zal – in zekere zin – meester worden over de wereld,” zei Schwab.

  NieuwRechts

   

  0 reacties :

  Een reactie posten