ONTVOLKING: Wereldwijd meer dan 2 miljoen oversterftegevallen sinds de invoering van de covid-19 injecties.

Datum:
 • zaterdag 1 april 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • Operatie Warp Speed (OWS) redt geen levens. De gegevens over oversterftegevallen bevestigen het tegendeel in 2021 en 2022. Sinds de uitrol van de covid-19 injecties zijn wereldwijd meer dan 2 miljoen OVERSTERFTE-doden geregistreerd.


  1-4-2023


   In de VS waren er in 2021 674.954 oversterftegevallen en in week 49 van 2022 nog eens 434.520 oversterftegevallen. In Europa waren er 375.253 oversterftegevallen in 2021 en 404.6000 oversterftegevallen in 2022. Het is geen “pandemie van de ongevaccineerden” zoals werd geadverteerd in 2021. In feite hebben de meeste “volledig gevaccineerde” volwassen bevolkingsgroepen meer kans om covid-19 op te lopen, ziek te worden en te sterven. Hoewel covid-19 vaccins niet de enige vector zijn die het immuunsysteem van mensen vernietigt en hen doodt, zijn ze duidelijk de drijvende kracht, schrijft Ethan Huff.

  Deze overlijdensstatistieken zijn samengesteld uit overheidsdatabanken over de hele wereld, waaronder het Office for National Statistics, het Australian Bureau of Statistics, de Centers for Disease Control, de Organisation for Economic Co-Operation, and Development, en de Euro MOMO.

  Operatie Warp Speed was een ontvolkingsprogramma.

  De covid-19 pandemie noodtoestand die al meer dan drie jaar kunstmatig is opgebouwd, verbleekt bij de ECHTE NOODtoestand die het afgelopen decennium niet is afgekondigd. Vaccin-experimenten verwoesten het leven van mensen, beschadigen hun hart- en vaatstelsel, decimeren hun immuunsysteem en vernietigen de kudde-immuniteit, naast talloze andere schadelijke gevolgen.

  In plaats van de aangeboren immuunrespons te verbeteren, hebben covid-19 injecties de individuele immuunrespons verzwakt, waardoor het door vaccins veroorzaakte auto-immuundeficiëntiesyndroom is ontstaan. Wanneer overheids- en volksgezondheidsfunctionarissen het hebben over afnemende effectiviteit van vaccins en wanneer zij nieuwe boosters aanbevelen, geven zij in feite toe dat het vaccin uw immuunsysteem beschadigt en u vatbaarder maakt voor alle infecties, inclusief de voortdurende mutaties van het coronavirus. Deze onderdrukking van het immuunsysteem wordt ook in verband gebracht met een verhoogde productie of vorming van tumoren, immuuntrombocytopenie en myocarditis.

  Sinds de eerste vaccins een Emergency Use Authorization (EUA) kregen, zijn er nog steeds astronomische sterftecijfers voor de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, het VK en zesentwintig andere Europese landen, tot en met week 49 van 2022.

  Britse gegevens tonen aan dat de covid-19 vaccins een pandemie van nieuwe infecties veroorzaken, met twee keer zo veel doden als bij de ongevaccineerden

  De gegevens uit het Verenigd Koninkrijk tonen aan dat de “volledig gevaccineerden” een grotere kans hebben om te sterven aan covid-19 omdat de prestaties van het immuunsysteem van de bevolking met de week afnemen. Hoewel er twee maanden na de injectie van covid-19 op korte termijn winst in immuniteit wordt waargenomen, gaat deze winst snel verloren en verergert hij gedurende de opeenvolgende maanden.

  Volgens het UKHSA Vaccin Surveillance Report voor week 5 van 2022 hadden de dubbel en drievoudig gevaccineerden twee tot vier keer meer kans om covid-19 op te lopen voor alle leeftijdsgroepen. Ondanks het feit dat zij gedwongen werden een onevenredig groot deel van de covid-19-tests af te leggen, hadden de ongevaccineerden minder kans om de ziekte op te lopen en in het ziekenhuis te worden opgenomen.

  In het rapport werden de prestaties van het volledig gevaccineerde immuunsysteem in Engeland vergeleken met het natuurlijke immuunsysteem van de ongevaccineerde bevolking. Er was geen meetbare effectiviteit voor het vaccin in alle leeftijdsgroepen! De doeltreffendheid van het vaccin viel in feite negatief uit voor alle volwassenen.

  Toen het rapport keek naar de effectiviteit van het vaccin tegen overlijden in Engeland, waren er slechts twee leeftijdsgroepen die enigszins beschermd waren (leeftijd 18-29 jaar en leeftijd 40-49 jaar). Alle andere gevaccineerde leeftijdsgroepen hadden een grotere kans om te sterven. In het algemeen hadden 18-80-jarigen die volledig waren gevaccineerd minus-98,14% vaccineffectiviteit bij het meten van de belangrijkste statistische categorie: overlijden.

  Het covid-19 sterftecijfer per 100.000 mensen in Engeland was vergelijkbaar bij de ongevaccineerden en de dubbelgevaccineerden voor de leeftijdsgroep 18-29 jaar en de leeftijdsgroep 40-49 jaar, dus het vaccin had geen merkbaar effect op de overlevingskans van jonge volwassenen. Het sterftecijfer bij ouderen was echter drastisch slechter bij de volledig gevaccineerden. Bij de ouderen in drie leeftijdsgroepen (60-69), (70-79) en (80+) bleek dat de ouderen twee keer zoveel kans hadden om te sterven als ze volledig gevaccineerd waren.


  Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram


  0 reacties :

  Een reactie posten