Europarlementariër houdt pleidooi voor koerswijziging: zo niet, dan vernietigt Europa zichzelf

Datum:
 • dinsdag 4 april 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Stop met de zelfvernietiging van Europa
  Robin de Boer 4-4-2023  Deel

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:42

  De Europese Raad zegt in zijn conclusies te werken aan een concurrerende EU. Tegelijkertijd zegt hij één miljoen stuks munitie toe aan Oekraïne en juicht hij over de 10 miljoen euro waarmee de Europese Unie het arrestatiebevel voor president Poetin gekocht heeft bij het Internationaal Strafhof. Dat zei Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) in het Europees Parlement.

  Het plan is om Oekraïne binnen een jaar te voorzien van een miljoen stuks artilleriemunitie voor een totaalbedrag van twee miljard euro. Het arrestatiebevel werd uitgevaardigd tegen Poetin wegens oorlogsmisdaden.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Geen sprake

  “Geen woord over de gevolgen van de sancties die uitsluitend door het Westen worden gevolgd. Geen woord over het faillissement van grote industrieën en banken. Geen woord over de financiële, economische en militaire superioriteit van het Chinees-Russische blok ten opzichte van de G7,” somde De Graaff op.

  “De Europese Raad weet heel goed dat er zonder het goedkope Russische gas en zonder goede handelsbetrekkingen met China geen sprake van kan zijn dat de EU ooit nog concurrerend wordt met wie dan ook,” benadrukte het Europarlementslid.

  Onszelf vernietigen

  “Daarom roep ik de Raad op stappen te zetten richting vrede in het conflict dat het Westen aan het verliezen is, richting het opheffen van de sancties die onszelf vernietigen en richting het normaliseren van relaties met Rusland,” zei De Graaff.

  NineForNews.nl

  NineForNews.nl

  0 reacties :

  Een reactie posten