Ab Gietelink: Een Kritische Denker in Tijden van Crisis komt met Tunnelvisie boek op 14 mei

Datum:
 • donderdag 27 april 2023
 • in
 • Categorie:
 •  Volg zijn reis als kritische denker en ontdek hoe hij ons uitnodigt om kritisch na te denken over de wereld om ons heen.  27-4-2023


  Beschrijving: Maak kennis met Ab Gietelink, een boeiende persoonlijkheid die zijn rol als kritische denker heeft omarmd tijdens twee van de meest urgente crises van onze tijd: de coronapandemie en het conflict tussen Rusland en Oekraïne. Met een achtergrond in journalistiek en theatermaken, leek zijn carrière een andere koers te nemen toen de coronaperiode abrupt zijn professionele activiteiten tot stilstand bracht. Echter, in plaats van bij de pakken neer te zitten, besloot hij zich te verdiepen in de complexe wereld van de coronamaatregelen en de rol van de overheid. Dit resulteerde in maar liefst 60 afleveringen, waarin hij kritisch de ontwikkelingen analyseerde en besprak.

  Na de rust die volgde op de coronacrisis, verschoof Gietelink zijn aandacht naar het aanhoudende conflict tussen Rusland en Oekraïne. Met dezelfde gedrevenheid en analytische blik produceerde hij opnieuw 60 programma's waarin hij de complexe geopolitiek van het conflict onderzocht en duiding gaf aan de verschillende standpunten en belangen. Op 14 mei presenteert Ab Gietelink zijn nieuwste werk: een boek dat dieper ingaat op de tunnelvisie die mensen tijdens crisissituaties kunnen ontwikkelen, zonder zich te verliezen in samenzweringstheorieën. Zijn unieke perspectief en vermogen om verbanden te leggen maken hem een uiterst interessante figuur die dankzij de crises in een geheel nieuwe richting is gegroeid. Volg zijn reis als kritische denker en ontdek hoe hij ons uitnodigt om kritisch na te denken over de wereld om ons heen.

  Vincent Everts

  0 reacties :

  Een reactie posten