Oorlogsjournaliste gooit waarheidsbom op de Oekraïne

Datum:
 • donderdag 2 maart 2023
 • in
 • Categorie:
 •  Het is een leugen dat het in deze oorlog om Rusland en de Oekraïne gaat, zegt ze.


  1-3-2023  Oorlogsjournaliste gooit waarheidsbom op de Oekraïne


  (Door: “uncut-news” – Vertaling: E.J. Bron)

  We moeten Vladimir Poetin haten en alle slechte dingen geloven die over hem gezegd worden, en van de Oekraïne houden. Als men dat niet doet, is men een fascist, nazi, Poetin-apologeet, complotdenker en slappeling.

  Ze hebben over corona gelogen, ze hebben over geheime afspraken met de Russen gelogen en er is nog zo veel meer wat er in de Oekraïne gebeurt, waarover men niet praat, zegt de oorlogsjournaliste Lara Logan (foto).

  “Ik houd er niet van als men tegen mij liegt, en we worden in epische omvang belogen”, benadrukt ze. Ze hebben maar één keuze: ze moeten tot 100% achter Zelensky staan. En dat, hoewel hij een marionet is. Hij werd uitgekozen, net zoals zo veel andere leiders”, argumenteert de journaliste.

  Het is een leugen dat het in deze oorlog om Rusland en de Oekraïne gaat, zegt ze. “Poetin heeft 15 jaar gewaarschuwd dat hij niet passief zal toekijken hoe de globalisten de wereld overnemen en laboratoria voor biologische wapens bouwen.”

  De Oekraïne is het middelpunt van een grote witwasoperatie. Via de Oekraïne worden miljarden dollars witgewassen en we zeggen er niets over, aldus Logan.

  De oorlogsjournaliste schrijft op Twitter dat dit de eerste oorlog zou zijn tegen de hele mensheid. Ze spreekt van een “Bijbelse veldslag”. “Geef nooit op.”

  Bron:
  uncutnews.ch

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten