Onderzoek naar eventuele vaccinatie-schade mag niet, kan niet en willen we niet

Datum:
 • zaterdag 25 maart 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Een paar dagen geleden meldde datapatronen & forensisch analist Wouter Akema dat het Ministerie van Volksgezondheid en het CBS de vaccinatiedata achter een schimmige betaalmuur hebben geplaatst.


  24-3-2023


  ‘Het Ministerie en het Centraal Bureau voor de Statistiek hebben twee drempels opgeworpen’, aldus Aukema. ‘Er is geen toegang voor onafhankelijke wetenschappers en er moet absurd veel geld betaald worden om wel toegang te krijgen’.

  ‘Vanuit privacy oogpunt kan ik me voorstellen dat het CBS uiterst voorzichtig is’, stelt Aukema in een twitterdraad, ‘maar dit strookt totaal niet met hun praktijk. Ruim 46 commerciĆ«le bedrijven kregen al toegang tot CBS’.

  Een mogelijke oplossing is simpel volgens de analist: ‘Publiceer een anonieme data-set mbt vaccinatie en sterfte (incl oorzaak) die niet herleidbaar is tot personen’.

  ‘Iedereen in NL krijgt binnen CBS een uniek RIN nr toegewezen. Dit RIN nr is al pseudo-anoniem en mbv een zgn MD5 hash volledig los te koppelen van CBS’.

  ‘De Minister van Volksgezondheid en het Centraal Bureau voor de Statistiek kunnen eenvoudig de vaccinatie en sterfte-data, verantwoord en gratis ter beschikking stellen’. Het is een ‘kwestie van willen’, aldus Aukema.

  Afsluitend wijst Aukema er nog op dat er een unaniem aangenomen Kamermotie is om ‘zo snel mogelijk een onderzoek te starten om onderzoek te doen naar redenen en oorzaken van oversterfte‘.

  Die dus genegeerd wordt.

  Dit alles leidt volgens Aukema tot de conclusie: ‘Onderzoek naar eventuele vaccinatie-schade mag niet, kan niet en willen we niet’.

  Vind je het gek, zou ik zeggen. Je denkt toch niet echt dat er ooit Tribunalen komen?


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:

   


  2 reacties :

  Anoniem zei

  De kartelpartijen zitten op een beerput vol met leugens,tegenstrijdigheden,manipulatie en onrechtmatigheden. De rechter zou toch beter moeten weten dat het een giga doofpot affaire betreft die het hele corona schandaal aan het licht brengt. Er zijn genoeg redenen om aan te nemen dat de rechters mee heulen in het politieke gewin. Corruptie, belangenverstrengeling, ze gaan over lijken en vaccinatie schade.
  Nederland is een bananenschillen democratie die uitglijders verdoezelen.

  Anoniem zei

  Rechters zijn ook ambtenaren en gedragen zich net zo. Het aantal corrupte ambtenaren is schrikbarend en bij de rechterlijke macht zal dat dan niet veel anders zijn.

  Een reactie posten