Omtzigt roept Rutte op om onmiddellijk naar de Tweede Kamer te komen interruptie van Houwelingen

Datum:
 • woensdag 8 maart 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Debat over de planning van Belastingdienst inzake de afhandeling van de toeslagenaffaire, van 7 maart 2023.
  7-3-2023  Rutte was zo laf geweest een van de toeslagenouders een appje te sturen met het bericht dat hij niet bij het debat was, omdat hij niet was uitgenodigd.... Omtzigt boos. Interruptie FvDer Van Houwelingen. Omtzigt ziet alweer een parlementaire enquête aankomen.

  Uit: Debat over de planning van Belastingdienst inzake de afhandeling van de toeslagenaffaire, van 7 maart 2023. Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren Over Stichting blckbx Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan. Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou. Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen. Steun je ons? Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren ---- Wil je op de hoogte blijven? Twitter - https://twitter.com/blckbxnews Telegram - https://t.me/blckbxtv Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blck..

  BLCKBX

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Wie nog gelooft dat we in een democratie leven moet met spoed worden opgenomen. Keer op keer komen er schandalen naar boven en keer op keer is bij die schandalen Mark Rutte betrokken. Wordt het niet eens tijd dat deze Psychopaat wordt gearresteerd en veroordeeld?

  Een reactie posten