Italianen zeggen nee tegen Great Reset en weigeren insecten te eten

Datum:
 • zondag 26 maart 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Strijd tegen de Great Reset  Robin de Boer 26-3-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:33

  Onze WEF-opperheren willen dat wij insecten eten en gelukkig zijn, maar daar steken de Italianen een stokje voor. De Italiaanse overheid staat niet toe dat insectenmeel gebruikt wordt voor pizza en pasta.

  Het toenemende gebruik van krekels, sprinkhanen en larven voor consumptie stuit in Italië op fel verzet. In supermarkten komen dergelijke producten in aparte schappen te staan.

  Drie Italiaanse ministers belegden een persconferentie in Rome waar ze maatregelen aankondigden tegen het gebruik van insectenmeel.

  Labels met grote letters

  Francesco Lollobrigida, de Italiaanse minister van Landbouw, zei dat het van groot belang is dat dergelijk meel duidelijk te onderscheiden is van voedsel dat gemaakt is in Italië.

  De EU staat al voedselproducten toe die gemaakt zijn van krekels, sprinkhanen en larven van zwartlijven. In januari werden larven van de meelworm toegevoegd aan de lijst.

  Alle producten die deze vier insecten bevatten, moeten worden voorzien van labels met grote letters en in een apart schap worden aangeboden.

  Strijd tegen de Great Reset

  Lollobrigida denkt dat de meeste Italianen deze producten niet willen eten.

  Wellicht worden de Italianen op deze manier de aanjager van de strijd tegen de Great Reset.

  [Daily Sceptic]

  NineForNews.nl

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Niet alleen in Italië maar ook in Frankrijk begint de bevolking in opstand te komen tegen het WEF. Te hopen is dat de bevolking van die landen doorzet want de Nederlanders zijn er over het algemeen te laf voor.

  Dekker zei

  Zeer terecht dat de Italianen, maar ook de Hongaren weigeren die troep te eten omdat ze weten dat er zeer kwalijke stoffen in zitten die zeer schadelijk zijn voor de volksgezondheid. Als Nederland nu nog een goed functionerende volksgezondheid zou hebben, maar dan nog is het onverantwoord omdat een stel zich met vlees volvretende politici u voor schrijven wat ze zelf nooit zullen eten. Wat betreft de volksgezondheid; als er tegenwoordig wachttijden van 8 maanden zijn voor een eenvoudige galblaasoperatie dan zult u beseffen hoezeer het bezuinigingsbeleid van Rutte & Co heeft huisgehouden in de volksgezondheid.

  Een reactie posten