In de MSM wordt inmiddels opgeroepen tot arrestatie van Britse ‘coronaminister’: ‘Eerste domino gevallen’

Datum:
 • vrijdag 10 maart 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • ‘Wanneer gaan we de nieuwe variant inzetten?’  Robin de Boer 10-3-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:47

  Columniste Allison Pearson heeft in een opiniestuk in de Britse Daily Telegraph opgeroepen tot de arrestatie van de Britse ‘coronaminister’ Matt Hancock wegens opzettelijk wangedrag.

  Onlangs kwamen meer dan 100.000 WhatsApp-berichten over het Britse coronabeleid naar buiten. Daaruit bleek onder meer dat Hancock mensen de stuipen op het lijf wilde jagen. Ook vroeg hij: ‘Wanneer gaan we de nieuwe variant inzetten?’

  Leed

  “Zelfs op het hoogtepunt van de Tweede Wereldoorlog gebruikte de overheid geen propaganda om haar eigen volk bang te maken. Deze club deed dat wel. Kinderen pleegden zelfmoord, de mentale gezondheid verslechterde sterk. Onvergeeflijk,” licht Pearson toe.

  De columniste wijst erop dat Hancock loog dat de ziekenhuizen overstroomden. De zorg liep compleet vast vanwege de lockdowns. Ze wil dat hij in de gevangenis wordt gegooid vanwege al het leed dat hij heeft veroorzaakt.

  Rechtszaken

  Familieleden van bewoners van verzorgingstehuizen zijn van plan om de WhatsApp-berichten te gebruiken in rechtszaken tegen de oud-zorgminister.

  Onderzoeker dr. Eli David schreef op Twitter dat ‘de eerste domino is gevallen’. Het is voor het eerst dat een groot mainstream medium in een westers land oproept tot de arrestatie en vervolging van een gezondheidsminister wegens zijn coronamisdrijven, aldus David.


  De Nederlandse ‘coronaminister’, Hugo de Jonge, wil dat zijn corona-appjes geheim blijven. 


  NineForNews.nl


  0 reacties :

  Een reactie posten