De WAANZIN van de afspraken betreft stikstof! Wybren van Haga (BVNL)

Datum:
 • vrijdag 3 maart 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • We hebben ooit aan de Europese Unie beloofd dat we onze natuur in stand zouden houden; met dezelfde vegetatie, dezelfde dieren.

   


  3-3-2023  We hebben ooit aan de Europese Unie beloofd dat we onze natuur in stand zouden houden; met dezelfde vegetatie, dezelfde dieren. Dat was in de tijd van de heidegebieden en zandvlaktes. Als er ammoniak en stikstofoxide op een zandvlakte valt, is dat voedsel voor die bodem en komt er uiteindelijk een bos. Een eikenbos is juist heel goed voor de planeet, natuur en zuurstof. Alleen zijn het andere beesten en planten dan op een heidegebied of zandvlakte, dus dat mag niet vanuit de Europese Unie. Je bent als individueel mens machteloos tegen een grote, almachtige staat, die gewoon over je heen walst.

  ➤ Bekijk hier de Q&A play-list van Wybren van Haga (BVNL):    • In gesprek met BV...   ➤ Bekijk hier de Q&A play-list van Eric de Bie (BVNL Noord Brabant):    • In gesprek met BV...   ➤ Ja ik wil BVNL steunen door lid te worden! https://bvnl.nl/word-lid/ ➤ Ja ik wil BVNL steunen door te doneren! https://doneren.bvnl.nl OVER ONS Belang Van Nederland (BVNL) is een nieuwe partij die als doel heeft op te komen voor het belang van Nederland en zijn inwoners. BVNL wil een brede volkspartij zijn die gestoeld is op kernwaarden zoals vrijheid, soevereiniteit, gezond verstand, verantwoordelijkheid, barmhartigheid, fatsoen, ambitie, technologische vooruitgang en eenvoud. Website: www.bvnl.nl Ons laatste Nieuws: https://bvnl.nl/nieuws BVNL steunen: https://bvnl.nl/word-lid/ VOLG ONS OP: ➥ Telegram: https://t.me/belangNL ➥ Twitter: https://twitter.com/BVNLNederland ➥ Facebook: https://www.facebook.com/BelangvanNed... ➥ Instagram:https://www.instagram.com/belangvnede... Bedankt voor jouw aandacht en steun! Het BVNL Team!


  Wybren van Haga - BVNL

  0 reacties :

  Een reactie posten