Café Weltschmerz - STEM ZE WEG! - met Pieter Stuurman en Thierry Baudet

Datum:
 • zondag 12 maart 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •    Het politieke 'kartel' wordt steeds benauwder nu de waarheid aan het licht komt.


  12-3-2023


  Zie Hier de uitzending  Pieter Stuurman gaat enkele dagen voor de verkiezingen van aanstaande woensdag in gesprek met Thierry Baudet, voorman van Forum voor Democratie. Broodnodig, want er is volgens beide heren veel gaande in de wereld.


  De lockdown-beleidsmaatregelen van de afgelopen drie jaar blijken op leugens gebaseerd te zijn en de media hebben tegen het publiek gelogen. Het politieke 'kartel' wordt steeds benauwder nu de waarheid aan het licht komt.


  Ze hebben bij FvD al gelijk gekregen over dat het virus minder veel gevaarlijk was dan werd gezegd, en dat mondkapjes niet werkten. De Nederlandse media zwijgen nog in alle talen, maar er lijken nu steeds meer gaten in de dijk te ontstaan.


  Baudet benadrukt dat als politieke leiders hebben gelogen over Covid, ze ook niet te vertrouwen zijn in andere kwesties zoals klimaat of stikstof.


  Stem ze weg!


  Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

  Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
  https://cafeweltschmerz.nl/register/

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
  https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

  Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!

   Café Weltschmerz

  0 reacties :

  Een reactie posten