Waarom u het vaccin niet moet nemen

Datum:
 • zondag 26 februari 2023
 • in
 • Categorie:
 • Nog een uitstekend overzicht over de onveilige en ondoeltreffende slow kill biowapens; met andere woorden: buitengewoon effectief in onveiligheid.


  25-2-2023


  ls iemand die u kent van plan is een COVID-19 vaccin te nemen, dan is dit in een notendop de reden waarom hij/zij het niet zou moeten doen, schrijft Spartacus.

  COVID-19 vaccins, met name het mRNA platform achter de Pfizer en Moderna injecties, werden ontwikkeld met schimmig DARPA biodefensie geld en durfkapitaal financiering, waarvan een groot deel naar een bedrijf ging dat, gedurende meer dan een decennium, geen enkel commercieel product had, waarvan de CEO voorheen werkte voor een ander bedrijf waarvan de oprichter het P4 lab in het Wuhan Instituut voor Virologie hielp bouwen. Deze injecties werden door onze regeringen verkregen onder contracten die hun fabrikanten vrijpleiten van elke aansprakelijkheid voor de verwondingen die ze kunnen veroorzaken.

  PEGylated lipid nanoparticles zijn zeer ontstekingsgevoelige synthetische oliën geconjugeerd met polyethyleenglycol. Van deze PEGyl-lipiden is bekend dat ze bij een aantal ongelukkigen anafylaxie kunnen veroorzaken.

  Het boodschapper-RNA zelf in deze vaccins lijkt in niets op uw eigen normale mRNA dat door uw celkernen wordt geproduceerd. Het is gepseudouridylateerd, waarbij een isomeer van uridine wordt gebruikt in plaats van het gewone uridine om de Toll-like receptoren van uw cellen te misleiden zodat ze geen ontsteking veroorzaken of zelfs maar detecteren. Het is synthetisch afgedekt, wat de stabiliteit en weerstand tegen ribonucleasen verhoogt. Men heeft geen idee hoe lang dit spul intact blijft in het lichaam en hoe lang het zich blijft vertalen in eiwit. Omdat het nucleoside-gemodificeerd en synthetisch afgedekt is, gedraagt het zich minder als normaal boodschapper-RNA en meer als kleine strengen niet-biologisch afbreekbaar moleculair bioplastic.

  Pseudouridylering bevordert het doorlezen van het stopcodon, waarbij ribosomen het stopcodon doorlezen en het normaal niet-vertaalde 3′ UTR-uiteinde van het mRNA vertalen. Sommige modificaties aan synthetisch mRNA om de translatie te verbeteren omvatten het toevoegen van mtRNR1 aan het 3′ UTR. Als deze wijziging aanwezig is en het ribosoom het stopcodon leest, produceert het spike en mtRNR1 die met elkaar verbonden zijn, wat kan leiden tot mitochondriale disfunctie.

  Dit mRNA kan worden opgenomen door LINE-1 retrotransposons en omgekeerd worden getranscribeerd in het genoom, wat ertoe kan leiden dat aangetaste cellen permanent spike-eiwitten produceren zolang ze leven.

  SARS-CoV-2 Spike is een zeer toxisch eiwit met motieven die prionogeen en amyloïdegeen, neurotoxisch, cardiotoxisch, procoagulerend en ontstekingsbevorderend zijn. Bij vertering met neutrofiele elastase of trypsine kunnen fragmenten van spike massale amyloïde-fibrine stolsels vormen, zelfs in afwezigheid van bloedplaatjes. Spike heeft ook een super antigeen motief, evenals een gebied dat bacteriële lipopolysacchariden bindt en het ontstekingseffect van bacteriële endotoxinen versterkt. Spike kan zelfs naar de kern migreren en interfereren met p53, een belangrijk anti-kanker gen, wat tumorigenesis zou kunnen bevorderen. Spike S1-subeenheden kunnen de integriteit van de bloed-hersenbarrière aantasten en de doorlaatbaarheid ervan vergroten.

  Vanwege de codon-optimalisatie van het mRNA dat het spike-eiwit genereert, is er geen bewijs dat het Spike-eiwit een vorm aanneemt die lijkt op die van het virus. In plaats daarvan krijg je een gigantische hoop junk proteïne met toxische en amyloïde peptiden in de lengte, die worden geactiveerd wanneer het eiwit wordt gekliefd en verteerd door gastheerenzymen. Dit wordt nog verergerd door de extreem slechte zuiverheid van het mRNA in deze vaccins, waarbij maar liefst de helft van het mRNA niet eens volledig intact is en nooit in een volledige spike kan worden omgezet.

  Wanneer mensen deze mRNA-vaccins krijgen, lopen de lipide nanodeeltjes via aderen en haarvaten de bloedsomloop in, waar ze door het lichaam reizen en het hart, de hersenen, het beenmerg en de rest van de vitale organen, alsook de voortplantingsweefsels transfecteren, wat kan leiden tot myocarditis en permanente littekens in het hart, encefalitis, steriliteit en/of auto-immuunletsel van hematopoietische progenitorcellen in het merg, wat kan leiden tot blijvende lymfopenie en immunodeficiëntie. Elke cel die door de lipide nanodeeltjes wordt getransfecteerd, produceert spike-eiwitten en toont die op zijn oppervlak, waardoor het immuunsysteem een gigantische roos op die cellen schildert om aan te vallen. Als dat je hersenen zijn, heb je een hersenontsteking. Als dat je hart is, krijg je hartontsteking. Door menselijke cellen te gebruiken als bioreactoren voor de productie van een vreemd eiwit plakt u in feite een gigantisch ” Schop me ” teken op elke getransfecteerde cel.

  Om het nog erger te maken, bevorderen deze vaccins een omschakeling van de Immunoglobuline G4-klasse die leidt tot immuuntolerantie voor spike, alsof het weinig meer is dan een allergeen. Hoewel dit de ontsteking door SARS-CoV-2 oppervlakkig kan verminderen, leidt het ook tot virale tolerantie, waardoor het virus zich voor langere tijd ongestraft in het lichaam kan vermenigvuldigen, wat leidt tot chronische ziekte.

  Er zijn talloze meldingen van verwondingen door COVID-19 vaccins in VAERS en in andere databanken met bijwerkingen. We hebben peer-reviewde histopathologische rapporten waar autopsies werden uitgevoerd op mensen die stierven aan het vaccin en weefselglaasjes werden genomen van hun lichamen en onderzocht, waarbij de aanwezigheid van spike-eiwit in de hersenen, het hart en andere weefsels werd bevestigd, naast fatale ontstekingsschade. De weefsels liegen niet.

  Deze giftige vaccins moeten onmiddellijk uit de handel worden genomen en iedereen die betrokken is bij de productie en distributie ervan en iedereen die er opdracht toe heeft gegeven, moet strafrechtelijk worden vervolgd.


  Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram 
  2 reacties :

  edgar rice burroughs zei

  92% van overledenen aan Covid waren gevaccineerd volgens nieuw rapport.
  SPREAD THE LOVE: SHARE THIS CONTENT

  Vlak voordat ik wilde gaan slapen, stond er een artikel in mijn e-mail waarin eindelijk duidelijk werd bevestigd wat we al zolang vermoeden: het gros van de Coviddoden was toch echt gevaccineerd. Officiële informatie van de Engelse regering is dit.

  https://natassavassiliou.eu/92-van-overledenen-aan-covid-waren-gevaccineerd-volgens-nieuw-rapport/

  Anoniem zei

  De diverse Overheden wisten vanaf het begin dat die experimentele vaccin troep zeer schadelijk zou zijn voor de mens. Geloof maar niet dat er een Regeringsleider of hoge ambtenaar gevaccineerd is, misschien voor de foto maar dan is het een zoutoplossing.(zie Hugo de Jonge op 6 verschillende foto's) Aangezien het dodental achterblijft bij de verwachtingen wordt er in de Westerse Wereld toegewerkt naar een alles vernietigende oorlog om zodoende het aantal mensen drastisch te verminderen. Hitler was een zieke smeerlap, maar de huidige leiders zijn nog vele malen erger, alleen weigert het overgrote deel van de mensen het te zien, die blijven hun kop in het zand steken.

  Een reactie posten