Toeslagenaffaire blijft maar voortwoekeren: 'Gaat mis bij Belastingdienst, ouders zijn vertrouwen helemaal kwijt'

Datum:
  • zaterdag 4 februari 2023
  • in
  • Categorie:
  •  De Toeslagenaffaire is nog lang niet voorbij, sterker nog, het wordt erger.


    Nieuwsredactie DDS 4-2-2023


    Deze week meldde Nieuwsuur dat het niet goed gaat bij de Belastingdienst. Toeslagouders en hun advocaten hebben onderhand nog maar weinig vertrouwen over in het hele proces. Het sleept zich maar voort en de staatssecretaris wil er nu vaart achter zetten, maar loopt weer tegen allerlei problemen aan. Ondertussen roept het kabinet zelf dat het uiteindelijk heus allemaal goed komt. Uhu. Ja. Vast.

    De Tweede Kamer is begrijpelijkerwijs bezorgd en volgens Nieuwsuur-journalist Arjan Noorlander "lopen we met open ogen naar een nieuw drama toe. Dat gevoel overheerst steeds meer in de Kamer."

    De oppositie maakt zich grote zorgen, maar de partijen die dit kabinet wel steunen laten het zoals altijd afweten. Premier Rutte en de staatssecretaris denken dat "een paar ingrepen" het weer goed zullen maken, maar advocaten en Toeslagenouders - en de oppositie - weten wel beter: bij de Belastingdienst gaat het nog steeds niet goed, de zaken blijven nog steeds liggen, Toeslagengezinnen zijn nog steeds niet uit de penarie, en het einde van deze nachtmerrie is voor heel veel van die mensen nog steeds niet in zicht.

    De Toeslagenaffaire is vanaf het begin verkeerd aangepakt. Vervolgens werd het aan de Belastingdienst gegeven om getroffen gezinnen te compenseren, maar die Dienst slaagt daar maar niet in. En nu krijgen we dus zogenaamde 'pogingen' van politici om het proces even te versnellen - pogingen die eigenlijk bij voorbaat al mislukt zijn.

    Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

    Genoeg is genoeg. Het wordt tijd dat de regering haar verantwoordelijkheid neemt en laat zien dat het haar ernst is met het voor eens en altijd oplossen van deze Toeslagenaffaire. Het is tijd om het vertrouwen in de regering en in de Belastingdienst te herstellen. Het volk verdient gerechtigheid... en dat geldt zeker voor al die arme gezinnen die nu al jaren en jaren onterecht financieel en anderszins lijden.

    Volg ons op Twitter.


    DDS

    1 reacties :

    Anoniem zei

    Als zelfs de NPO eindelijk eens kritisch is op de Regering dan moet er wel heel veel aan de hand zijn. Goed dat Omroep Nederland (ON) dit onderwerp niet heeft aangekaart anders zou er door de ombudsman/vrouw??? wel een boete zijn uitgedeeld wegens? Ja vult u dat zelf maar in want ik weet het zo langzamerhand niet meer met die extreem linkse/globalistische instellingen.

    Een reactie posten