Russische soldaten doen huiveringwekkende ontdekking in Oekraïne

Datum:
 • donderdag 2 februari 2023
 • in
 • Categorie:
 •  In de stad zou een locatie zijn ontdekt waar organen werden geoogst voor de orgaanhandel.  Robin de Boer 1-2-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:35

  Russische soldaten hebben een huiveringwekkende ontdekking gedaan in Oekraïne. Ze zeggen dat kinderen van 2 tot 7 jaar worden weggegooid als afval nadat hun organen zijn geoogst voor Europese en Israëlische transplantatiecentra.

  Een geëmotioneerde Russische soldaat vertelt in een filmpje hoe kinderen door de Oekraïners rond Izjoem worden behandeld als ‘vee’. In de stad zou een locatie zijn ontdekt waar organen werden geoogst voor de orgaanhandel.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Ik kon het niet geloven

  “Ze hadden organen uit de kinderen gehaald,” zei de soldaat. “Ik kon het niet geloven.”

  Rusland heeft al eerder gezegd dat de Oekraïners zich schuldig maken aan het oogsten van organen. Deze beweringen zijn door de westerse media afgedaan als ‘Russische desinformatie’.

  Nog in leven

  Een Russische generaal heeft Israël ervan beschuldigd organen te oogsten in Oekraïne. Volgens de generaal worden de organen uit de lichamen van mensen gehaald die tijdens de oorlog gewond zijn geraakt of zijn gesneuveld.

  Ook worden de organen uit de lichamen van Russische krijgsgevangenen en Oekraïense burgers gehaald terwijl ze nog in leven zijn, beweerde de gepensioneerde generaal-majoor Vladimir Ovsjinski. De organen worden vervolgens naar het buitenland gebracht en gebruikt als transplantaat, citeert Israel 365 de generaal.

  [National File]


  3 reacties :

  Anoniem zei

  Een orgaan moet gekoeld vervoerd worden; is nogal een 'circus'', dus dat moet opvallen.

  Anoniem zei

  Anoniem 1, natuurlijk moet een orgaan gekoeld worden, maar het hoeft helemaal geen circus te zijn zoals u beweert. De westerse wereld maakt er een circus van omdat iedereen belangrijk wil lijken en niet te vergeten, er moet erg veel aan verdiend worden. Bovendien is het in Oekraïne winter met erg lage temperaturen dus erg veel speciale maatregelen zullen niet nodig zijn. Het valt in Nederland en de rest van de EU al jaren niet op dat West Oekraïne al jaren in oorlog leeft met het Russisch sprekende deel in Oost Oekraïne zodat er vele duizenden vrouwen, kinderen en mannen zijn omgekomen door de bombardementen van Zelensky op zijn eigen bevolking en zo zijn er nog heel veel voorbeelden waar we niets van weten omdat de media het anders wil doen voorkomen als dat de werkelijkheid is.

  Dekker zei

  Wordt ons niet keer op keer voorgehouden door Rutte, Kaag en anderen dat we de democratie van Oekraïne moeten verdedigen?
  Als er ook maar een fractie van dit bericht waar is moeten ze dat hele, tot op het bot corrupte rot land, plat gooien. Het liefst als er Westerse Regeringsleiders op bezoek zijn, want dat zijn de figuren die er mede verantwoordelijk voor zijn met hun wapen leveranties, die weer voor een groot deel op de zwarte markt verkocht worden. Dat geld verdwijnt uiteraard ook in de zakken van Zelensky en zijn oligarchen. De organen van kinderen zijn een peperduur artike, dus ook dat tikt lekker aan bij het ongelooflijke tuig.

  Een reactie posten