Politiegeweld? Overheidsadvies: sluit uw ogen

Datum:
 • dinsdag 28 februari 2023
 • in
 • Categorie:
 •  Worden we misschien langzaam voorbereid op een bepaald binnenkort aanstaand ‘gebeuren’ toevallig…?

  Politiegeweld? Overheidsadvies: sluit uw ogen


  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  Dit gaat over excessief politiegeweld, maar dan door de NOS, NPO, RTL en SBS  – uiteraard! – honderdtachtig graden omgedraaid… Heeft dat mogelijk te maken met komende rellen rondom de door sommige mensen verwachte officiële bekendmaking van het zichzelf uitroepen van de Nieuwe Wereld Orde? Ofwel zoals zij dit zelf benoemen: The New World Order? Twee jaar geleden sprak ik bij toeval nog een politieagent die alles wat zijn collega’s tijdens de demonstraties rondom de corona-maatregelen deden, goed praatte, maar naar eigen zeggen NIET persoonlijk bij de demonstraties aanwezig was geweest en ook de beelden die wij al diverse malen wèl gezien hebben, NIET (her)kende en daar ook absoluut NIETS van wilde weten! Afgelopen week kwam ik hem toevallig wéér tegen, maar nu was hij er volgens eigen zeggen er twee jaar geleden ineens WÈL bij geweest en had hij hele zwetsverhalen over hoe hij door gewoon te praten met de betogers hen had bewogen weg te gaan, omdat als de politie je vraagt weg te gaan je dat gedwee hoort op te volgen. Ik heb het echter niemand netjes horen vragen. Het enige wat ik gezien en gehoord heb, waren bevelen en vervolgens een zeer agressieve politiemacht die genadeloos op weerloze en ongewapende betogers los ging.

  Zij zien zichzelf klaarblijkelijk nog steeds als ‘dienstbaar’, ethisch en correct naar de bevolking toe. De agent in kwestie had hele verhalen over hoe de politie altijd netjes blijft en hoe zij mensen helpt en opraapt als ze vallen, hoe zij gehandicapten helpt en hoe zij mensen correct blijft aanspreken en overtuigen… Maar dan heb ik slechts één vraag: Waarom zien ZIJ die beelden dan niet, waarin ‘arrestanten’ die reeds volledig onder controle op de grond liggen nog STEEDS door politieagenten geslagen en geschopt worden? Hoe bestaat het dat ZIJ niet WILLEN (!) zien dat het pure hufterigheid is om van dichtbij een meisje met een waterkanon – vol op het hoofd – met een misselijkmakende klap tegen een muur aan te spuiten? Hoe kan het dat ZIJ niet zien dat als iemand door drie agenten tegen de grond geslagen en getrapt is en letterlijk geen kant meer op kan, omdat zij bovenop hem zitten, er óók nog eens een hond op losgelaten wordt die een arm of been van de ‘arrestant’ aan flarden rukt? Hoe kan het dat zij ouderen die door politiegeweld onder het bloed zaten, omdat zij door politieagenten met gummiknuppels vol in hun gezicht geslagen waren, niet gezien hebben? Ik heb die ouderen verzet zien plegen door niet meteen weg te gaan en tegen die agenten te praten, maar die agènten zijn degenen die compleet opgefokt uitermate agressief op deze mensen beginnen in te slaan! NIET andersom! En nee!: Het doet er godverdomme niet toe wat iemand hiervoor zogenaamd (!), maar zonder bewijs, gedaan heeft. Onder controle is onder controle (!) en èlk geweld daarna is totaal overbodig en daarmee misdadig en strafbaar! En al helemaal tegen weerloze, ongewapende ouderen! Wat een ‘helden’! Zij doen qua geweld en agressie niet onder voor de gemiddelde Marokkaanse of Ghanese jongerenbendes en zijn er klaarblijkelijk nog trots op ook.

  Kopschoppen

  Ik kan dergelijk politiegeweld niet anders vergelijken dan met het kopschoppen ten aanzien van een reeds bewusteloos geraakte slachtoffer van zinloos (en LAF!) geweld op straat. Politieagenten die doorgaan met geweld terwijl de arrestant allang volledig onder controle is… en daar dan ook nog eens een hond op loslaten… Weerloze ouderen en geestelijk beperkte jonge meisjes met gummiknuppels in elkaar rammen… Dit zijn de grofste schendingen van zowel de geweldinstructies en de mensenrechten die er bestaan, maar ZIJ doen alsof dit heel gewoon is en/of praten dit allemaal weer ‘recht’? En dan ook nog in de slachtofferrol durven gaan zitten, omdat het ‘zulke moeilijke omstandigheden’ waren…? Houd eens op zeg! Wat een misdadig (!), bruinhemden/WEF-systeem hebben wij middels ‘meneer’ Grapperhaus en ‘mevrouw’ Yeşilgöz-Zegerius in vredesnaam in ons inmiddels door-en-door-verrotte ‘recht’systeem laten infiltreren? Bij de gewelddadige beelden van de politie draait mijn maag al om maar bij het honderdtachtig-graden-omdraai-GELUL (!) van ‘meneer’ Grapperhaus en ‘mevrouw’ Yeşilgöz-Zegerius moet ik pas ècht over mijn nek!
  Opmerkelijk

  Plotseling komen er de laatste week overal berichten naar voren over hoe u zogenaamd èchte beelden van zogenaamd gemanipuleerde beelden kunt onderscheiden… ZIJ (!) ontwikkelen derhalve een door HEN gewenste – en derhalve door HEN ingeregeld AI-methode – om ú ‘te helpen’ de ware beelden van de ‘gemanipuleerde’ beelden te onderscheiden…? Hahaha, en daarop zal het NCTV dan natuurlijk haar kenmerken ten aanzien van hun terroristenlijst bij- en samenstellen neem ik aan…? Maar verder kunt u de overheid, de mainstream media en de ‘experts’ en ‘wetenschappers’ voor de volle honderd procent vertrouwen hoor…

  Ook bij WNL op Zondag ging het ‘heel toevallig’ ineens óók over politie en geweld. Maar dan – uiteraard – honderdtachtig graden omgedraaid! De stelling was namelijk of “mensen die geweld plegen tegen politieagenten in de gevangenis moeten komen?”. Marjolein Faber van de PVV haalde het politiegeweld van 2020 hierop terecht (!) hoogst verontwaardigd aan, maar werd per direct door vier mensen tegelijk afgekapt! Uiteraard was één daarvan Rick Nieman zelf die ‘bij de stelling wilde blijven’ en daarnaast was een van de andere gasten die hier niets van wilde weten de extreemste communist van Nederland: Paul Rosenmöller… Rosenmöller: de ronduit geesteszieke (!), geweld verheerlijkende, arrogante HUFTER (!) die nog altijd een groot aanhanger is van Pol Pot en zijn moorddadige, communistische regime en zelf óók niet vies is van politieke moorden (Pim Fortuyn) en het wegwerken van zijn (partij)banden met de moordenaar van Fortuyn. Deze gluiperd is met zijn extremistisch-Linkse ideeën werkelijk LEVENSGEVAARLIJK (!) voor zowel andersdenkende Nederlandse politici als wel de gehele Nederlandse bevolking! Nu ziet u bij WNL, OP1, HLF8 en Jinek uitsluitend dezelfde voornamelijk D66, GroenLinks en VVD-trekpoppen aan tafel zitten waarmee de propaganda-banden van de mainstream media en het WEF-gecontroleerde-regime elke dag opnieuw weer benadrukt worden, maar het was weer tekenend voor de NPO dat een mening van een HÈN onwelgevallige persoon meteen van vier kanten onderdrukt wordt.

  Worden we misschien langzaam voorbereid op een bepaald binnenkort aanstaand ‘gebeuren’ toevallig…?

  Ik heb het al vaker aangegeven: ik begrijp het gevoel, maar ik beveel het niet aan, en zet er hopelijk ook zeker niemand toe aan omdat ik, buiten zelfverdediging, absoluut tegen elke vorm van geweld ben. Ik bedoel: ik heb geen enkele zeggenschap over ú, uw gevoelens en úw motieven dus laat ik u dan op zijn minst een tip meegeven: mocht u uit pure wanhoop een aanslag willen plegen ten aanzien van het misdadige WEF-gecontroleerde regime in Den Haag, zorg dan dat u ruim daarvoor in ieder geval bent aangemeld als lid van de VVD, GroenLinks of D66. Als lid van een van de regime-partijen wordt u namelijk niet vervolgd. Dus NIET stemmen op deze partijen, maar er wel lid van worden. Dat is namelijk hoe zij het spel zelf ook spelen: smerig en corrupt! En u weet het: in tijden van oorlog is alles nu eenmaal geoorloofd om de vijand schade toe te brengen zoals zij dat middels hun agenda-2030 doelen ons dagelijks aandoen. Ons leven wordt volledig bewust door hen onbetaalbaar gemaakt om in 2030 niets meer te bezitten en beeldt u zichzelf nog maar eens in hoe gelukkig u dan zult zijn…

  De zoveelste leugenschapper

  Professor Jan Willem van Prooijen heeft in zijn zogenaamde – geheel eigen (!) en derhalve NIET peer to peer – onderzoek vastgesteld dat als u laag opgeleid bent u zogenaamd vatbaarder bent voor het geloven in ‘complottheorieën’, maar als u hoog bent opgeleid ook… maar dan minder… Ik val derhalve onder de laatste categorie, maar zie mezelf zeker niet als slachtoffer. Sterker nog: de term ‘complottheorieën’ wordt niet eens nader omschreven, waardoor ik voor mijzelf kan stellen dat ik – in tegenstelling tot al die gemakkelijk te beïnvloeden, goedgelovige meelopers – net als de gemiddelde lezer en schrijver op dit medium, in ieder geval een heel duidelijke eigen identiteit en sterk karakter heb. Deze ‘professor’ gaat echter nog verder door te stellen dat óók het stellen van kritische vragen bij dit ronduit misdadige overheidsbeleid – dat vanaf 2020 zo’n beetje ALLE wetten GROF (!) heeft overtreden – volgens hem dom is. U bent volgens deze zoveelste corrupte ‘wetenschapper’/‘expert’ derhalve ‘intelligent’ als u GÉÉN vragen stelt, maar gedwee doet wat de overheid u opdraagt… gezien bovenstaande zou u, net als hun politiecollegae, derhalve uw ogen moeten sluiten voor excessief geweld dat de overheid faciliteert… Daar komt het in dit ‘onderzoek’ van deze daar speciaal voor betaalde rat dus wèl op neer… Niet altijd, maar met regelmaat wèl, kunt u op het gezicht van mensen aflezen hoe zij in elkaar zitten. Ik verwijs hiermee met namen naar de LAFFE (!) achterbakse, arrogante en narcistische karaktertrekken van met name: Von der Leyen, Rutte, Kaag, Rosenmöller (!), zijn slaafje Yasser Klaver, Paternotte, De Groot, Sjoerdsma, van Ranst, Timmermans, Van Dissel, Koopmans en zo ook bij ‘meneer’ van Prooijen. De gluiperigheid straalt er bij deze, voor iedereen volstrekt onbetrouwbare NWO-marionetten namelijk van af! Geloof hen dus JUIST NIET!

  Bezorgde burger

  Afgelopen week zag ik overigens een speciale uitzending van blckbx waar voorganger Peter van der Weerd de mensen voor de eindstrijd van de wereld kwam redden. Peter van der Weerd deed mij meteen denken aan ‘de bezorgde burger’. Sterker nog: ik vermoed eigenlijk dat het een en dezelfde persoon is. Hij/zij is/hebben in ieder geval dezelfde hersenspoeling ondergaan waarbij hij/zij ‘heilig’ is/zijn gaan geloven in ‘god’ en de terugkomst van Jezus Christus. Het was een hele zit moet ik zeggen, maar wat ik van hem ‘geleerd’ heb, is dat er uitsluitend waarheden in de bijbel staan… Zo staat er volgens Van der Weerd ‘als enige’ in de bijbel geschreven dat er een eindstrijd komt en dat daar maar één oplossing voor is en dat u in Jezus Christus gaat geloven. Nu heb ik grote delen van de bijbel zelf óók gelezen en ben ik afgehaakt na het zoveelste onzinverhaal. Lopen over water? Van water wijn maken? Met slechts één vis het gehele voedseltekort oplossen? Een zee splitsen? De bijbel als ‘de enige bron’ waarin zou staan beschreven hoe de bloedige eindstrijd verloopt?

  Awel zulle, ik heb naast de bijbel ook kennis van de Germaanse cultuur die al ruim 2500 jaar voor de jaartelling bestond en waar men sprak over Ragnarok. Hoezo is de bijbel derhalve de enige bron die verwijst naar de eindstrijd? Het christendom is volgens hem ook het enige èchte geloof en (wederom volgens hem) zijn het in andere delen van de wereld met namen moslims die dat inzien en overgaan naar het Christendom… Maar natúúrlijk! Hahaha. De enige redding is derhalve in ‘god’ en Jezus Christus gaan geloven, want dan komt Jezus u vóór de bloedige eindstrijd van de wereld redden en heeft u het eeuwige leven… u overkomt dan niets! Tenminste: volgens Van der Weerd… Zij die niet geloven, worden tijdens die eindstrijd overigens allemaal gedood en verloren. Maar hoe moet ik in vredesnaam ineens in die onzin gaan geloven dan? Geloof komt namelijk van binnenuit en niet uit een sprookjesboek. Aan de hand daarvan heb ik eindelijk maar eens een hamer van Thor aangeschaft en om mijn nek gehangen. Het gevoel van compleetheid was bij mij nog nooit zó groot. Wat een fantastische, inspirerende ervaring! Hoe oud ik ook al ben, ik vlucht niet laf weg voor de eindstrijd, ik vecht mee met Odin om het kwaad te bestrijden en eervol te sterven. Dat is het verschil tussen de lammeren van ‘god’ en de wolven van Odin! Valhalla!

  Door:
  Drs. E.N. Schilder
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Nog niet zo lang geleden werd door de Overheid gezegd dat de "Politie uw beste vriend was".
  Het is mijn beste vriend nooit geweest en na het zien van beelden van de misdragingen van "Oom Agent" zal het mijn vriend ook nooit worden, al zijn er natuurlijk uitzonderingen op de regel.

  Een reactie posten