Oorlogsjournalist gooit een waarheidsbom op Oekraïne

Datum:
 • dinsdag 28 februari 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Ze hebben gelogen over corona, ze hebben gelogen over....  Robin de Boer 28-2-2023 


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:36

  We moeten Vladimir Poetin haten en alle kwaadaardige dingen die er over hem gezegd worden geloven, en van Oekraïne houden. Als je dat niet doet, ben je een fascist, bruinhemd, nazi, Poetin-apologeet, complotdenker en wappie.

  Ze hebben gelogen over corona, ze hebben gelogen over collusie met de Russen en er speelt nog zoveel meer in Oekraïne waar niemand over praat, zegt oorlogsjournalist Lara Logan.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Geselecteerd

  “Ik houd er niet van om voorgelogen te worden en we worden op epische schaal voorgelogen,” benadrukt ze. Je hebt maar één keus: je moet 100 procent achter Zelenski staan. Dat terwijl hij een marionet is. Hij is geselecteerd, net als zoveel andere leiders,” stelt de journalist.

  Het is een leugen dat deze oorlog over Rusland en Oekraïne gaat, zegt ze. “Poetin waarschuwt al 15 jaar dat hij niet lijdzaam gaat toezien hoe de globalisten de wereld overnemen en labs voor biologische wapens bouwen.”

  Bijbels gevecht

  Oekraïne is de spil in een grote witwasoperatie. Miljarden dollars zijn witgewassen via Oekraïne en we zeggen er niets van, aldus Logan.

  Op Twitter schrijft de oorlogsjournalist dat dit de eerste oorlog tegen de gehele mensheid is. Ze spreekt van een ‘Bijbels gevecht’. “Geef nooit op.”


  0 reacties :

  Een reactie posten