Oorlog op UvA: woke studenten vallen klokkenluider aan!

Datum:
 • vrijdag 3 februari 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Het lijkt wel oorlog bij de Universiteit van Amsterdam (UvA).



  2-2-2023


  Het lijkt wel oorlog bij de Universiteit van Amsterdam (UvA). Socioloog Laurens Buijs publiceerde een artikel waarin hij harde kritiek leverde op de woke-cultuur die heerst op de uni. Studenten zijn woest en willen hem weg hebben, Buijs heeft zich inmiddels ziek gemeld omdat hij zich niet langer veilig voelt. #pownews #aryanparsa #woke 🚨 Steun PowNed, word lid: https://www.helpmee.tv ⭐ Ontdek meer van PowNed op onze website en socials! ► Website: https://www.powned.tv ► Facebook: https://www.fb.com/OmroepPowNed ► Instagram: http://www.instagram.com/omroeppowned ► TikTok: https://www.tiktok.com/@omroeppownedo... ► Twitter: http://www.twitter.com/powned 📨 Tip voor de redactie? Mail naar redactie@powned.tv


  Omroep PowNed

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Nederland is verloren, zoals heel Europa verloren is. Net zoals in eerdere beschavingen gaat het nu helemaal mis lopen. De gekte van een relatief kleine groep mensen kent geen grenzen en het ergste is dat de Regering het allemaal prachtig vindt.
  De maatschappij wordt ontregeld en dat is ook de bedoeling want daarmee kan deze Regering de meest bizarre vrijheid beperkende wetten invoeren.

  Een reactie posten