Ondertussen in Japan: rechtszaken wegens verdoezelen vaccinatieschade aanstaande

Datum:
 • maandag 6 februari 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Hij eist dat het ministerie de vaccinatieslachtoffers compenseert.


  Robin de Boer 6-2-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:47

  Een groep Japanse onderzoekers onder leiding van emeritus professor Fukushima van de Universiteit van Kyoto is van plan de overheid voor de rechter te slepen wegens het verdoezelen van vaccinatieschade. Dat heeft de groep laten weten tijdens een persconferentie.

  Fukushima zei dat hij in samenwerking met verschillende experts een onderzoek is gestart naar de schade die de coronavaccins veroorzaken.

  Hij voegde toe dat er obductie is uitgevoerd bij mensen die zijn gestorven na de vaccinatie. Het ministerie van Volksgezondheid blijft ontkennen dat er een causaal verband is tussen het vaccin en de sterfgevallen.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Rechtszaken

  Als het ministerie voet bij stuk houdt, zullen er rechtszaken volgen, waarschuwde de professor. Hij eist dat het ministerie de vaccinatieslachtoffers compenseert. Daar hoeft geen nieuwe wet voor te worden ingevoerd, aangezien er al een wet voor is, lichtte hij toe.

  Professor Fukushima, die eerder opriep om de vaccinaties op te schorten, gaat er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de slachtoffers gecompenseerd worden.

  Buitengewoon alarmerende situatie

  Een journalist wees erop dat het aantal ziektegevallen en aantal gevallen van myocarditis en gordelroos in Japan de hoogte in schiet, en zei dat dit in zijn ogen een buitengewoon alarmerende situatie is. Hij vroeg Fukushima wat hij wil zeggen tegen de medische professionals.

  De emeritus professor zei dat de overheid alle gevaccineerden een handleiding voor vaccinatieschade zou moeten geven.
  0 reacties :

  Een reactie posten