Kamerlid Van Haga over Pim Lammers: ‘Je moet kinderen beschermen’

Datum:
 • maandag 20 februari 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • 'Bescherm kinderen tegen woke'


  20-2-2023


  Kamerlid Van Haga over Pim Lammers: ‘Je moet kinderen beschermen’

  Tweede Kamerlid Wybren van Haga stelde Kamervragen over de deelname van Pim Lammers aan de Kinderboekenweek. Lhbt-activist Lammers is namelijk de schrijver van een pedofiel verhaal. Campagneleider Hugo Bos van Gezin in Gevaar gaat op het Binnenhof in gesprek met Van Haga.

  Lammers-affaire bereikt de Tweede Kamer

  ‘Waarom is de keuze gemaakt om uitgerekend Pim Lammers het gedicht te laten schrijven voor de Kinderboekenweek?’ Met die vraag bestookte Van Haga de Tweede Kamer over de Lammers-affaire. Hierna kwam de petitie van Gezin in Gevaar nationaal in het nieuws.

  Bestel gratis: Seksuele indoctrinatie in schoolboeken

  Selectieve verontwaardigdheid

  Toen bekend werd dat Pim Lammers zich vanwege de ophef terugtrok, wekte dat bij sommigen ontsteltenis. De verdedigers van Lammers’ in opspraak geraakte lectuur beroepen zich op de ‘vrijheid van meningsuiting’. Van Haga merkt op dat diezelfde mensen "muisstil" waren in het COVID-tijdperk en actief censuur toepaste op iedereen die kritisch was op het coronabeleid.

  Het ‘recht’ op pedofilie

  Er is ook een zorgelijk tendens in Nederland die pedofilie openlijk vergoelijkt. Politici als Ed Nijpels pleiten openlijk voor de acceptatie van pedofilie. Hij was dan ook – niet verrassend – een van de ondertekenaars van de steunbetuiging van Pim Lammers.

  Lees ook: Onderschrijven de aanhangers van Pim Lammers pedofilie? Ja of nee.

  Ouders zitten niet te wachten op pedofilie-activisme

  Vanwege de ophef is een aantal schrijvers in de pen geklommen om steun te betuigen aan pedofilie-schrijver Lammers. Toch willen de meeste ouders absoluut niet hebben dat hun kinderen worden blootgesteld aan pedofilie. Vrijheid van meningsuiting geldt niet voor pedofilie verheerlijking.

  0 reacties :

  Een reactie posten