In Ecuador gebeurt iets prachtigs!

Datum:
 • maandag 13 februari 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Eind 2021 verplichtte het land het coronavaccin als eerste ter wereld voor alle inwoners vanaf vijf jaar.

     Robin de Boer 13-2-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:33

  Op 3 februari hebben vrijheidsstrijders in Ecuador een grote juridische overwinning geboekt tegen het ministerie van Volksgezondheid, dat nu de contracten met de vaccinmakers moet openbaren. Dat schrijft professor Mark Crispin Miller van de New York-universiteit op Substack. “In Ecuador gebeurt iets prachtigs!” zegt hij.

  De overheid van Ecuador verplichtte de ‘vaccinatie’ op basis van die contracten voordat deze maatregel een juridische grondslag had. Het ministerie van Volksgezondheid verbood bovendien obductie bij ‘coronadoden’.

  Grove aanval op het volk

  Eind 2021 verplichtte het land het coronavaccin als eerste ter wereld voor alle inwoners vanaf vijf jaar.

  Professor Miller verwijst naar een filmpje waarin een advocaat het vonnis aankondigt. “Dit is niet alleen absurd, maar ook in strijd met de rechtsstaat, en een grove aanval op het Ecuadoraanse volk,” aldus de advocaat.

  Inspireren

  De advocaat voegde toe dat er op 3 februari slechts één slag is gewonnen, maar dat de overwinning ‘onze broeders en zusters in andere landen’ zal inspireren om ook de strijd aan te gaan.

  Onze strijd is gericht tegen een internationaal controlesysteem dat de bevolking wil reduceren en de hele mensheid tot slaaf wil maken, benadrukte de advocaat.
  0 reacties :

  Een reactie posten