Gigantische oversterfte: Wie is verantwoordelijk?

Datum:
 • donderdag 2 februari 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Er wordt vanuit overlappende expertises gesproken over de mogelijke oorzaken van de oversterfte en het hieromtrent handelen van de overheid.


  1-2-2023  Wij bruisen van energie! En zijn klaar voor de volgende fase. Help ons mee en doneer 👇 https://www.doneeractie.nl/weltschmer... Trots presenteren wij onze állereerste aflevering in onze gloednieuwe studio! Wij konden geen beter thema verzinnen om mee te starten dan dit uiterst belangrijke, door de mainstream-media-vertekende onderwerp: Oversterfte. Waar andere media hier wellicht kort de aandacht willen of kunnen besteden, bespreken wij hier uitgebreid en ongecensureerd het HELE verhaal. Heidi Gündel gaat in gesprek met huisarts en SCEN-arts Jan Vingerhoets, jurist met expertise in verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht Frank Stadermann en Forum voor Democratie Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen. Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! https://cafeweltschmerz.nl/register/ Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!


  Cafe Weltschmerz

  1 reacties :

  Simon zei

  Goede uitzending! Alleen niet zo handig van Pepijn om hier aan mee te doen, want nu wordt ie beschuldigt van 'vooringenomenheid' en wil de "Tijdelijke commissie Corona" waar Pepijn deel van uitmaakt hem eruit wippen, tegelijk met Wybren van Haga, want die heeft bij een kamer debat hierover ook 'vooringenomenheid' vertoont volgens de overige leden van de commissie.....Helaas, nu wordt die 'commissie' weer een clubje wat het 'overheidsbeleid' inzake de coronamaatregelen/injecties niet echt gaat aanvallen, maar integendeel vrees ik, glad gaat strijken. Zo schieten we als critici van het corona beleid / mRNA injecteren ons zelf in de voet en komt de waarheid nooit aan het licht!

  Een reactie posten