Filmpje! Thierry Baudet (FVD) voelt Rutte aan de tand over de komende EU top

Datum:
 • donderdag 9 februari 2023
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  De Europese TOP
  Filmpje! Thierry Baudet (FVD) voelt Rutte aan de tand over de komende EU top

  9-2-2023

  Gisteren was het debat over de aankomende EU-Top. Dit was voor Thierry Baudet (FVD) een mooie gelegenheid om Rutte stevig aan de tand te voelen. Eerder schreef DDS al dat Rutte tijdens deze top zich gaat verschuilen een gespleten mandaat dit is reden te meer om veel vragen op Rutte af te vuren.

  Thierry Baudet begon zijn betoog door premier Mark Rutte er weer fijntjes op te wijzen dat er duidelijke aanwijzingen zijn dat de Nordstreampijpleidingen van de Russen door de Amerikanen zijn opgeblazen. We weten allemaal dat dit tegen het zere been is van het partijkartel, omdat zij Oost-Indisch doof zijn voor deze ''complottheorieën''. Dan hebben ze pech met Baudet want hij benoemt ze gewoon als compleetdenker. De Amerikanen hebben als enige land er belang bij om de Nordstream op te blazen. Enkele uren voor het debat is er een artikel online gekomen van de doorgewinterde journalist Seymour Hersh en die zegt dat de CIA in opdracht van het Witte Huis achter het opblazen van de pijpleidingen zit. Baudet wil graag een reactie van premier Rutte hierop.

  Oekraïneoorlog

  Baudet schopt nog een heilig huisje om van het partijkartel; de Oekraïneoorlog. De fractievoorzitter van FVD stelt dat de oorlog in Oekraïne niet te winnen is door de NAVO. Baudet staat hier niet alleen in ook Rob de Wijk, deskundige op het gebied van internationale betrekkingen en veiligheidsvraagstukken, deelt deze mening. Baudet is erg benieuwd naar de visie van de premier hierover. Worden we een totale oorlog in gerommeld of is er nog een diplomatieke pad naar vrede?

  Andrew Tate

  Zoals jullie weten is Andrew Tate gearresteerd in EU-land Roemenië. Ook deze arrestatie houdt Baudet bezig. De fractievoorzitter van Forum voor Democratie noemt Tate een crypto FVD'er. Volgens hem zit Tate zonder enkele aanklacht al 30 dagen in bizarre omstandigheden gevangen. Er is geen aanklacht en Tate mag geen bezoek ontvangen. Dit doet denken aan de bizarre wijze hoe Willem Engel in Nederland is opgepakt volgens Baudet. FVD zou graag zien dat de premier Rutte daar Roemenië vragen over stelt tijdens de EU Top.

  Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

  Tot slot wil Baudet de EU sancties tegen Syrië opschorten. De sancties moeten uit humanitair oogpunt verzacht worden. Zo kunnen de slachtoffers van de verschrikkelijke aardbeving beter geholpen worden.

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten